CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu "Biz kazanırsak Akçaabat kazanacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu projelerini anlatmaya devam ediyor.

CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu "Biz kazanırsak Akçaabat kazanacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu; Mahalle Programları Gerçekleştirerek Seçimi Kazandığı Takdirde Akçaabat İlçesinde Hayata Geçirecek Olduğu Projelerini seçmenlerine anlatmaya devam ediyor.

7e75a804-03de-4a7d-a56a-2acdbc79f125.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Akçaabat ilçesini ayağa kaldıracak projelerini gerek mahalle ziyaretlerinde, gerek televizyon programlarında gerekse gerçekleştirmiş olduğu mini mitinglerde Akçaabat kamuoyuna duyurmaya devam ediyor.

15e0b8d8-e498-468d-99df-682294515c33.jpg

"Amacımız, Seçim çalışmalarına başladığımız günden itibaren geleceğin Akçaabat’ın Adımlarını Atmak "olduğunu söyleyen Kalyoncu; Açıklamalarını şu şekilde sürdürdü.

'BİZ KAZANIRSAK AKÇAABAT KAZANACAK'

Kalyoncu, Akçaabat’ın doğasını, havasını, suyunu, kıyılarını koruyacaklarını belirterek, “Yapılacak planlamalarda öncelik Akçaabat’ın denizini, kıyılarını ve doğasını korumak olacak. Ortak kullanım alanlarının arttığı yeşil bir Akçaabat için çalışacağız. Akçaabat sahillerine zarar verecek projeler yerine, bilimi esas alan çalışmalarla kıyılar korunacak. Akçaabatlı zehir solumayacak. Bunu gezdiğim her sokakta ve her alanda görüyorum. Biliyorum ki başaracağız ve yürekten bağlı olduğum, sokaklarında anılarım olan, sevdalısı olduğum bu ilçemi hak ettiği yere taşıyacağız. Başaracağız ve kazanacağız. Biz kazanırsak 78 mahallemiz kazanacak. Biz kazanırsak, Akçaabatlı kazanacak.” ifadelerini kullandı.

6824b1f5-e737-4f92-aa79-090c57cf57d7.jpg

AKÇAABAT İLÇEMİZDE AR-GE PROJELERİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, işsizlik ve hayat pahalılığıyla mücadele edeceklerini vurguladı. Kalyoncu, “İşsizliği azaltmaya öncü olacağız. ‘Acil İstihdam Seferberliği’ ile belediyemizin ilk gündemi ilçemizin işsizlik probleminin çözülmesine katkı sağlamak olacak. Belediyemiz bir orkestra şefi gibi Akçaabat’ımızın ekonomik kalkınmasının da mimarı olacak. Amacımız, bugünden başlayarak geleceğin Akçaabat’ın adımlarını atmak. Yeni son derece modern sanayi alanları planlayarak, yatırımcıların önünü açarak ve büyük, küçük ölçekli yatırımlara yönelik ulusal ve uluslararası işbirlikleri için çalışmalar yaparak yatırım ve kalkınma anlamında Akçaabat’ı geliştireceğiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber