CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu: “5 yıl sonra Akçaabat halkı, yaptığımız hizmetlerle mutlu olacak”

CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, yerel seçimler öncesinde Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu Haber61’i ziyaretinde “seçilirsek 5 sene sonra geldiğinde inanın halk diyecek ki “Osman Hocam bize lütfen yaptığınız hizmetlerle devam edin, biz sizle mutluyuz” diyecek dedi.

chp-akcaabat-belediye-baskan-adayi-osman-kalyoncu-5-yil-sonra-akcaabat-halki-yaptigimiz-hizmetlerle-mutlu-olacak-001.webp

CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu ve beraberindekiler Haber61’i ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Tanju Akıncıoğlu, Genel Müdür Ergün Hardaloğlu, Sorumlu yazı İşleri Müdürü Tuncay Lakot ile bir araya geldiler.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Adayı Kalyoncu Akıncıoğlu’na “Bir Erdemin Mirası sportmenlik” kitabını hediye etti.

chp-akcaabat-belediye-baskan-adayi-osman-kalyoncu-5-yil-sonra-akcaabat-halki-yaptigimiz-hizmetlerle-mutlu-olacak-002.webp

Sonrasında Tuncay Lakot’un sorularını yanıtlayan Osman Kalyoncu, “seçilirsek 5 sene sonra geldiğinde inanın halk diyecek ki “Osman Hocam bize lütfen yaptığınız hizmetlerle devam edin, biz sizinle mutluyuz” diyecek dedi.

Sahada geçirdiği zaman ve Akçaabat halkından aldığı geri dönüşlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Kalyoncu, Akçaabat'ın değişime hazır olduğunu vurguladı.

Kalyoncu, "9 Aralık'tan bu yana Akçaabat'ta sahadayım ve halkımızdan büyük bir teveccüh gördüm. Akçaabat değişime hazır ve biz bu değişimi gerçekleştirmek için buradayız" dedi.

chp-akcaabat-belediye-baskan-adayi-osman-kalyoncu-5-yil-sonra-akcaabat-halki-yaptigimiz-hizmetlerle-mutlu-olacak.webp

Pazar ziyaretleri ve köylerde yaptığı görüşmelerde halkın dertlerini dinlediğini belirten Kalyoncu, özellikle ulaşım hizmetlerinin eksikliğine dikkat çekti.

Yabancı dil eğitimi ve kent lokantaları gibi projeleriyle gençlere ve kadınlara yönelik önemli adımlar atmayı planladığını ifade eden Kalyoncu, Akçaabat'ın sadece köfte ve horonla değil, turizm potansiyeliyle de ön plana çıkması gerektiğinin altını çizdi. Akçaabat'ın marka değerlerini tescil etmek ve turizm altyapısını güçlendirmek için çalışacaklarını belirtti.

Orta mahalle ve Akçakale gibi turizm potansiyeli yüksek bölgelerin değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Kalyoncu, "Akçaabat'ı doğuya doğru büyüteceğiz. Yaylalarımız ve sahillerimizle turistleri Akçaabat'a çekmek istiyoruz," şeklinde konuştu.

osman-kalyoncu-998877.webp

Kalyoncu, seçilmesi halinde Akçaabat'ın çehresini değiştirecek projeleri hayata geçireceklerini ve kendi kaynaklarıyla sürdürülebilir bir ilçe modeli oluşturacaklarını söyledi. "Akçaabat için destek alabileceğimi düşünüyorum. Projelerimizle birlikte Akçaabat'ta fon kaynaklarını oluşturabileceğiz," diyerek sözlerini tamamladı.

Osman Kalyoncu, seçmenlere hitaben, "Akçaabat'a hizmet etmek için buradayım. Belediye başkanı olarak, yaptığım işlerle anılmak istiyorum. 5 yıl sonra Akçaabat halkı, yaptığımız hizmetlerle mutlu olacak," mesajını verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler