CHP Akçaabat Belediye Başkan Aday Osman Kalyoncu kararsız seçmene seslendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu kararsız seçmene seslendi.

CHP Akçaabat Belediye Başkan Aday Osman Kalyoncu kararsız seçmene seslendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu; Özellikle kararsız ve henüz oyunu kime vereceği belli olmayan seçmene seslendi.

” Bakacağız Değil, yapacağız Diyen Başkan!” Slagonu ile seçmenlerin beğenisini kazanan Kalyoncu, sosyal medya hesabından kararsız seçmenlere yönelik bir mesaj yayınladı.

“Sevgili Akçaabatlılar, sevgili hemşerilerim bugün size özellikle kararsızlık anlamındaki düşüncelerinize bir nebze katkı sağlamak amacıyla bazı bilgiler aktarmak istiyorum. Aslında kararsızlara 5 madde özerinden bana niçin oy vermesi gerekliliği konusunda bilgi aktarmak istiyorum.

6941a910-cdcf-413a-9af0-6ba5392d92eb.jpg

1-Talepleri dinleyen bir belediye başkanı olmak ve sadece ve sadece belediyeyi birkaç kişinin talimatlarıyla değil halkın istekleriyle ve halkın ortaya koymuş olduğu görüşlerle yöneten bir belediye başkanı olacağımdan oyunuzu mutlaka ve mutlaka tekrar gözden geçirip talebinizi bu yönde kullanmanız önemli olacağını düşünüyorum.

f91a2aa8-9fa3-414c-bb47-2a48b2f61057.jpg

2-30 yıldan beri özellikle son 10 yılında kendisi görev alıp son 5 yılı da yöneten Osman Nuri Ekim’in ortaya koymuş olduğu projeleri tek tek analiz ettiğimizde bu projelerin çoğunun yapılamadığını görüyoruz. Veya gündeme alınmadığını görüyoruz.ve aynı projelerin şu anda mevcut yapılan tekrar proje çalışmasında göründüğü ve aynı şekilde lansmanında yapıldığını görüyoruz. Peki neden yapılamayan projeler tekrar bu dönemde de proje olarak adlandırılıp sunulmuştur. Oysaki bu projelerin nasıl yapılabileceği veya yapılamayacağını ortaya net bir şekilde koyup biz bunları bir an önce hayata geçirmek istiyoruz. Onun için tercihiniz Osman Kalyoncu yönünde olması önemlidir.

3-Bir başka şey ve çok önemsediğim şu ilk kez tabanda gerçekten çok güzel bir ittifak yakaladık. Bu şehri düşünen bu şehre hizmet etmek isteyen bu şehrin değişimine katkı sağlamak istediği insanların ittifakta Osman Kalyoncu’nun etrafında bütünleştiğini görmekteyiz. İlk defa 12 tane bir parti aday çıkarmıştı bu çıkarılan adayların içerisinde tatbikî değerli isimler vardır. Âmâ bugün seçime girdiğimiz son iki haftada özellikle Osman Kalyoncu’nun ittifak tarafından teveccüh görmesi çok değerlidir. Bu bağlamda da tercihinizi Osman Kalyoncu tarafından kullanmanız çok önemlidir.

"Bir başka yaklaşım şu…"

4-Son 30 yıldan beri yapılan belediye çalışmaları içerisinde sosyal belediyeciliği çok görmediğinizi biliyorum. Oysaki benim taleplerimin içerisinde sosyal belediyeciliği çok net bir şekilde görmektesiniz. Kent lokantaları bunlardan bir tanesi. İşsizliğe son verilecek sözümüz bunlardan bir tanesi. Halk süt bunlardan bir tanesi. Yine baktığınız Zaman, özellikle düğün salonları bunlardan bir tanesi. Halk ekmeğe döndüğünüz zaman bunlardan bir tanesi. Bunları düşünen birisi olarak sosyal belediyecilik anlamında Osman Kalyoncu’ yu tercih etmeniz önemlidir.

Son olarak ’ta şunu söylüyorum;

5-Tatbikî bakacağız değil yapacağız bir belediye başkanı olarak, yapacağız diyen bir belediye başkanı olarak mutlaka ve mutlaka tercihiniz Osman Kalyoncu olmalıdır.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber