Çelenk'ten TRAPARK çıkışı: Yolları otoparka dönüştürmeyin

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Derviş Çelenk, “Yargıtay yol kenarlarının otopark olarak kullanılamayacağı yönünde karar verdi. Artık belediyeler yol kenarlarının otopark olarak kullanılmasına izin vermemeli” dedi.

Çelenk'ten TRAPARK çıkışı: Yolları otoparka dönüştürmeyin
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortahisar İlçe Başkanı Derviş Çelenk, Trabzon’un birçok yerinin otopark olarak kullanılmasına isyan etti. Yol kenarlarının otopark olarak kullanılması kararının Yargıtay tarafından bozulduğunu hatırlatan Çelenk, belediyelere çağrıda bulunarak artık yol kenarlarının ve kaldırımların otopark olarak kullanılmaması gerektiğini söyledi. Çelenk, “Buna göz yuman belediyelerin haraç alması anlamına geliyor” dedi.

HARAÇ ANLAMINA GELİYOR   
 

Başkan Çelenk, “Trabzon’un bütün yolları otopark oldu. Bu konuda şunu ifade etmek istiyorum. Bu kararı Yargıtay bozdu. Yani Yargıtay yol kenarlarının otopark olarak kullanılamayacağı yönünde karar verdi. Bu artık belediyelerin haraç alması anlamına geliyor. Eğer belediye diyorsa ki ‘Ben orayı park yapmazsam vatandaş oraya araba çekiyor’ diye. O zaman Emniyet teşkilatını göreve çağırın” diye konuştu.

YOLLARDA YÜRÜYEMİYORUZ  

Belediyelerin Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerini göreve davet etmesi gerektiğini söyleyen Çelenk, “Cezalar yazılmalı. Şu anda şehrimizde her yer otopark olmuş. Bir türlü kaldırımlarda yürüyemiyoruz. Yaz mevsimi gurbetçilerimiz gelmiş, turistler de var. Bir sürü araç var. Bu araçlar yüzünden her taraf otopark olmuş. Bunun artık önüne geçilmeli, belediyeler artık otoparka izin vermemeli. Bu haksız kazançtır” şeklinde konuştu.   Karadeniz'de Son Nokta 




 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber