Cefakâr emniyet güçleri Trabzon’da yine sahada! Huzurlu yılbaşı için ailelerinden uzak kaldılar!

Trabzon’da kutlanan yılbaşında güvenlik güçleri, halkın güvenliği için sahada.

Tüm dünyada ve Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da yeni yıl kutlanıyor.

Vatandaşların yeni yılı güvenle kutlamaları için görevleri başında olan emniyet güçleri, Haber61 mikrofonlarına değerlendirmelerde bulundular.

Jandarma Uzmançavuş Onur Güntepe, yeni yıl mesajında “Trafiğin huzuru ve akışını sağlayabilmek için buradayız. Her zamanki gibi ailelerimizden biraz daha uzak ve vatanımıza ve milletimize hizmet için burada görevimizi sonsuza dek devam etmek üzere bekliyoruz. Şehit ailelerine, gazilere ve yakınlarımıza, hepsine selamlarımızı iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

Jandarma Uzmançavuş Ahmet Turan, “Herkese iyi yıllar diliyorum. Bu akşam milletimizin refahı, rahatlığı ve güveni için sabaha kadar görev başındayız. Herkese iyi yıllar.” dedi.

Trabzon’da zehir tacirlerini yakalamakla ünlenen Duman ve Limon isimli köpeklerden sorumlu Uzmançavuş Muhammet Uzun, “Köpeklerimiz devamlı sahada aktif çalışmakta. Tüm sevdiklerimize iyi yıllar diliyoruz. İnşallah sağlıklı, sıhhatli, savaşların olmadığı, insanların ölmediği bir dünya bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Jandarma Astsubay Üstçavuş Melisa, “Tüm Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan vatandaşlarımıza mutlu yıllar diliyorum. Sağlıklı, huzurlu, barış içinde, savaşların olmadığı, şehitlerimizin olmadığı, mutluluk içinde bir yıl diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler