CEESS GLOBAL Başkanı Semih Sarıalioğlu komite başkanı seçildi

CEESS GLOBAL Başkanı Semih Sarıalioğlu, CEO Platformu Gayrimenkul Komite Başkanı Seçildi

CEESS GLOBAL Başkanı Semih Sarıalioğlu komite başkanı seçildi

CEESS GLOBAL Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, CEO Platformu'nun gayrimenkul komitesi başkanlığına seçildi. Sarıalioğlu'nun bu göreve atanması, sektördeki deneyimi ve liderlik vasıflarıyla tanınan bir ismin ön plana çıkmasına yol açtı.

CEO Platformu'nun gayrimenkul komitesi başkanlığına getirilmesiyle ilgili açıklamada bulunan Semih Sarıalioğlu, "Bu önemli göreve atanmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Gayrimenkul sektörü, ülkemiz ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri ve bu alandaki gelişmeleri şekillendirmek, sektörün ilerlemesine katkı sağlamak benim için büyük bir sorumluluk ve onur" dedi.

Sarıalioğlu, CEO Platformu'nun gayrimenkul komitesi başkanı olarak, sektördeki önemli konuları ele alacaklarını ve sektörün sürdürülebilir büyümesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Semih Sarıalioğlu, CEESS GLOBAL'deki görevine ek olarak CEO Platformu'nda gayrimenkul komitesi başkanlığını üstlenecek olmasıyla birlikte, sektördeki etkisini daha da genişleteceği ve sektörün önemli bir paydaşı olarak rol alacağı öngörülüyor.

CEO Platformu, iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirerek sektördeki gelişmeleri takip etmek, ortak stratejiler geliştirmek ve sektörün sürdürülebilir büyümesine katkı sağlamak amacıyla kurulmuş bir platformdur. Semih Sarıalioğlu'nun bu platformda gayrimenkul komitesi başkanı olarak görev alması, sektördeki önemli bir dönemeç olarak kabul ediliyor.

Başkan Sarıalioğlu'nun liderliğinde, CEO Platformu'nun gayrimenkul komitesinin sektöre önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler