Canlı yayında flaş sözler! Trabzon'da ihtiyaç sahipleri için yapılan konutlar Arap turistlere mi satıldı?

Trabzon İnşaatçılar Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, Gazeteci Osman Şişko'nun konuğu oldu.

Trabzon İnşaatçılar Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, Haber61 TV'de Editör Masası programında Gazeteci Osman Şişko'nun konuğu oldu.

Trabzon'daki TOKİ konutlarının yetersiz olduğunu belirten Ayhan Taflan, "Diğer illere bakarsak biz geri plandayız. Bizim için önemli olan şu anda afet bölgesinde mağdur olan vatandaşların konutlarının yapılması. Biz ondan sonra süreci takip edeceğiz. Hep hükümetten de beklememek gerek. Belediyeler de var. Onların da bunlara el atması gerek" dedi.

"5 YIL ŞARTI GELMELİ"

Toplu konutlar için satış şartı getirilmesi gerektiğini söyleyen Taflan, "TOKİ idaresi şerh düşecek ve 5 yıl içinde satamazsın diyeceksin. TOKİ'nin amacı dar gelirli insanları konut sahibi yapmaktır" şeklinde konuştu.

"500 KONUT VARSA 400'ÜNDE ARAP OTURUYOR"

Trabzon'da bir kısım TOKİ evlerinde Arap turistlerin oturduğunu söyleyen Trabzon İnşaatçılar Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, "Yıldızlı'daki yukarıdaki TOKİ evleri, farklı bölgelerdeki konutlar. 500 konut varsa 400 tanesinde Arap oturuyor. Hani dar gelirliye yapılan projeydi bu? Tamamen dönüştü. 5 yıl şartı konacak, vatandaş 5 yıl boyunca satamayacak" dedi.

Kaynak:Haber61 Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler