Canlı yayında flaş sözler! Avni Aker'de yeniden maç mı oynanacak?

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın'dan Avni Aker açıklaması geldi.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Haber61'in konuğu olarak seçim kapsamındaki çalışmalarına dair bilgiler verdi.

Trabzon'da Avni Aker Stadı'nın bulunduğu alan, Millet Bahçesi olarak değerlendirilmişti. Burada bulunan stadyumun yeniden maç oynanacak şekilde kullanılması gündeme geldi.

Konuyla ilgili olarak konuşan AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın şu ifadeleri kullandı;

Merkezde güzel bir çalışmamız var. Büyükşehir ile entegre çalıştığımız bir proje. Gençlik Merkezi arasında ön plana çıkacak büyük bir proje olacak.

Sayın başkanımızın da bir hedefi var. Biliyorsunuz, biz yönetimde olduğumuz dönemde Trabzonspor'un hakkını masada arıyorduk. Ahmet Metin Genç bey de avukat kimliğiyle birlikte Trabzonspor'un hakkını değişik platformlarda savunuyordu. Millet parkı içerisindeki stadyumda maç oynanması konusu. Kendisinin bu konuda güzel bir düşüncesi var. O konuyu kendisine bırakalım.

avni-aker-millet-bahcesi.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler