Türkiye şampiyonu Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Trabzon'da!

Türkiye şampiyonu olan Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı kente geldi.

Türkiye Liseler Arası Okul Sporları futbol müsabakalarında Türkiye şampiyonu olan Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı kente geldi.

Şampiyon olan Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı'nın futbolcu ve teknik ekibi, aileleri ve taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Daha sonra şampiyon takım şehir turu attı.

ampiyon-1.webp

Çin'de Türkiye'yi temsil edecekler

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı, 17-27 Mayıs tarihlerinde Çin'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda Trabzon'u ve Türkiye'yi temsil edecek.

Serkan Alemdaroğlu: "Rakipleri birer birer yendik ve şampiyon olduk"

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı Başantrenörü Serkan Alemdaroğlu, Haber61'e yaptığı açıklamada "Türkiye Şampiyonası'na uzun süredir hazırlanıyorduk. Takımımızı oluşturduk ve çalıştık. Ağır basacağımızı biliyorduk. Rakipleri birer birer yendik ve şampiyon olduk" dedi.

ampiyon-3.webp

Hakan Zıvalıoğlu: "Kupa varsa mutlaka onu biz alacağız"

Şampiyonluk sürecini değerlendiren antrenör Hakan Zıvalıoğlu, "Daha önce de yaptık. Şimdi yaptık. Gelecekte de yapacağız. Trabzon'da futbol çok önemli bir branş. Gittiğimiz her yerde iddialıyız. İnadımızdan kaynaklı. Kupa varsa mutlaka onu biz alacağız. Bizde başka alternatif olmaz. Dünya Kupası konusuna da iddialıyız" dedi.

ampiyon-4.webp

ampiyon-2.webp

ampiyon-5.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber