AK Parti Akçaabat'ta projelerini tanıttı! İşte Başkan Ekim'in yeni dönem projeleri

AK Parti, Akçaabat için proje tanıtın toplantısı gerçekleştirdi.

31 Mart yerel seçimlerine kısa süre kala adaylar, projelerini paylaşmaya devam ediyor.

Akçaabat Belediye Başkanı ve yeni dönem için AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, Erol Günaydın Sanat Merkezi'nde projelerini tanıttı.

Proje tanıtım toplantısına AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon Milletvekileri Adil Karaismailoğlu, Yılmaz Büyükaydın, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti MKYK Üyesi ve eski Milletvekili Adnan Günnar, AK Parti Trabzon eski Milletvekili Adnan Günnar ve partililer katıldı.

ekim-projelerini-tanitti-2.webp

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, toplantıda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Vaat ettiğimiz projelerin tamamına yakınını hayata geçirmenin memnuniyetini yaşıyorum"

2024-2029, yeni 5 yıl, Akçaabat İlçesi Proje Tanıtım toplantımıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Hepinizin malumu 2019 yılında, bundan tam beş yıl önce liderimiz, AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Cumhur İttifakının AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı olarak yine bu sahneden birinci beş yılımızda ilçemize yapacak olduğumuz yatırımları sizlerle paylaşmıştım.

Sözlerimin hemen başında, 2019 yılı Mahalli idareler genel seçimleri öncesinde sizlerin huzurunda vatandaşlarımıza vaat ettiğimiz projelerin tamamına yakınını hayata geçirmenin memnuniyetini yaşıyorum.

"Bugün bu sözlerimi büyük ölçüde yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyorum"

2019 yılında Akçaabat Belediye Başkanlığına aday olurken vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler vardı,
Dürüst, adil, üreten ve cesur bir anlayışla çalışmak,

Alt yapısı, üst yapısı, imarı, cadde ve meydan düzenlemeleriyle kentimizin yapısal problemlerini çözmek, İlçemizin ekonomik faaliyetlerini destekleyip canlandırmak, Tarihi dokunun restorasyonu ile geçmişimize sahip çıkmak, Yemyeşil bir Akçaabat için yeni alanlar oluşturmak, Tertemiz, çevre dostu projeler üretmek, Halkımızın yaşam kalitesini arttırmak, Sporu sanatı ve festivalleriyle canlı bir kent yaşamı sunmak, Sosyal sorumluluk projeleri ile halkımızın her zaman yanında olmak. Bugün bu sözlerimi büyük ölçüde yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyorum.

"Biz hiçbir zaman çıraklık dönemi yaşamadık. Bizim ustamız belli"

Akçaabat’ımıza yeni dönemde kazandıracak olduğumuz projeleri sizlerle birazdan paylaşacağım. Ona geçmeden önce birinci dönemde yaptığımız işleri az önce videomuzla sizlere ve kamuoyuyla tekraren paylaşmış olduk. Burada bahsedilen işler çok büyük projeler, devasa yatırımlar. Bunları Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim olarak ben tek başıma yapmadım. Bunu hep birlikte yaptık. Halkımızın ve sizlerin destekleri ile başardık. Hani derler ya çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemi diye. Burada tüm samimiyetimle şunu ifade etmek istiyorum. Özelde kendim için genelde bütün AK Parti Belediyeleri için söylüyorum. Biz hiçbir zaman çıraklık dönemi yaşamadık. Bizim Ustamız belli. Bizim Liderimiz Belli. Liderimiz, Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Biz Belediyeciliği ve şehirciliği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. Onun sayesinde ve önderliğinde Türkiye Yüzyılına yakışır yatırımları ilçemize kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bu projeleri 5 yıllık sürede ilçemize kazandırmamıza vesile olan, bizlere destek olan, bizlerin her daim yanında olan; Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beye, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, AK Partimizin ve Milliyetçi Hareket Partimizin İl ve İlçe Başkanlarına, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Bürokratlarımıza, Sivil toplum kuruluşlarımıza, hayırsever iş insanlarımıza En önemlisi, olmazsa olmazımız halkımıza ve tüm hemşehrilerime şahsım ve ilçem adına şükranlarımız sunuyorum.

ekim-projelerini-tanitti-1.webp

AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın: Yakasını bırakmayacağız"

AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın yaptığı konuşmada "Akçabat bizim için farklı. Orthaisar'dan sonraki en büyük ilçemiz. Güçlü büyük bir aileyiz. Hep daha iyisini yapmak için çalışıyoruz. Bizde Başkanımızın projelerinin Ankara'da takipçisi olacağız. Önemli olan mahalli seçimler ama Cumhurbaşkanımıza çok güçlü destek veren Akçaabatlılardan Osman Nuri Ekim Başkanımıza destek vererek tekrar göreve getirirsek yakasını bırakmayacağız ve daha büyük projeler için çalışacağız." dedi.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç: "Akçaabat'a hizmet etmeye devam edeceğiz"

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yaptığı konuşmada "Kalıcı olan hizmet. Makam mevki değil. Bundan sonra da Güzel Akçaabat'ımıza, Orthaisar'dan sonraki en büyük ve özel ilçemize, Türkiye'de öne çıkan ilçemize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. Sadece coğrafi sınırla sınırlı kalmadık. Ben Akçaabat'ı çok seviyorum. Nasip olursa yeni dönemde de Osman Nuri Başkanımla, meclis üyelerimizle kadın ve gençlik kollarımızla hep Birlikte Akçaabat'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Zaman geliyor geçiyor, gücümüz var. Ama en önemlisi Trabzon'u evi gibi gören hizmetlerin banisi Recep Tayyip Erdoğan var. Ona destek olan bilge başkan Devlet Bahçeli var. Bu gücü hep birlikte şehrimzie kanalize etmek bizim boynumuzun borcu. Trabzon, 30 büyük şehir içinde şampiyon olsun, Akçaabat'ta şampiyon olun. Biz Ankara'ya elimiz güçlü gidelim ve bir istiyorsanız iki koparıp gelelim" dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu: "Başkanımız muhteşem işler yaptı"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu "Başkanımız 5 yılda muhteşem işler yaptı. Bizler de yanında ve arkasındayız. Aynı aşkla Trabzon'a Akçaabat'a hizmet edeceğiz. Takım oyunu oynayarak şampiyonluğa birlikte ulaşacağız. Şampiyonluğa oynayan bir takımı hep birlikte hedef ulaştıracağız" dedi.

ekim-projelerini-tanitti-3.webp

AK Parti MKYK Üyesi ve eski Trabzon Milletvekili Adnan Günnar: "Akçaabat'ta bu seçimi belli ki alacağız ama daha yüksek oyla almalıyız"

AK Parti MKYK Üyesi ve eski Trabzon Milletvekili Adnan Günnar yaptığı konuşmada "Akçaabat ülkemizin belki de en büyük yatırımlarını aldı. Osman Nuri Ekimin sabırla koşuşturması bunda en büyük etkendi. İnşallah daha iyilerini yapacağız. Ortahisar Belediye Başkanı iken bile Akçaabat'tan elini çekmeyen Ahmet Metin Genç başkanımıza Akçaabat'tan rekor oy yakışır. Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz söz için teşkilatımız kapı kapı dolaşmalıdır. Akçaabat'ta bu seçimi belli ki alacağız ama daha yüksek oyla almalıyız. Daha fazla çalışmamız lazım" dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu: "İşimiz hizmet..."

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu yaptığı konuşmada "28 Mayıs önemli bir eşikti. Türkiye düşmanlarının Cumhur İttifak'ına nasıl saldırdığı gördünüz. Akçaabat onlara verdiği oyla güzel bir tokat indirdi. Akçaabat'ımızın gelişmesi ve hizmet alması için çok daha güzel hizmetler yapacağız. Çok büyük bir proje olan Güney Çevre yolu projesini başlattık. Zigana Tünelini bitirdiğimiz gibi Güney çevre yolunu da bitireceğiz. Arkadaşlar yer altında çalışıyor. Yıldızlı'ya kadar olan etabı en kısa zamanda bitireceğiz. Bu projelerin bitmesini istiyorsanız en büyük desteği, Başkanımız Osman Nuri Ekim'e ve Ahmet Metin Genç başkanımıza vermeniz lazım. 31 Mart'tan sonra 4 yıl seçim olmayacak. Desteği verdiğinizde bu süreçte hizmetlerin peşinden koşacağız. Akçaabat'tan şüphemiz yok ama ne kadar yüksek bir destek verirseniz elimiz o kadar güçlü olur. İşimiz hizmet, gücümüzü aziz milletimizden alıyoruz. Çok daha güzel işlerle Akçaabat'ta ve Trabzon'da sizlerle birlikte olacağız" dedi.

BAŞKAN EKİM'İN PROJELERİ

Başkan Ekim'in projeleri ve projelere dair açıklamaları şu şekilde;

1- AKÇAABAT MEYDAN VE OTOPARK

Akçaabat Merkezde bulunan eski hastane binasının yerine yani Halk Kütüphanesi ve Belediye binası arasını yeniden düzenleyerek Akçaabat’a yeni bir meydan ve otopark kazandırıyoruz.

2- AKÇAABAT SAHİLPARK 2. ETAP DÜZENLEMESİ

Bir önceki dönem Belediye Başkanımız Sayın Şefik Türkmen’in Akçaabat’ımıza kazandırmış olduğu ve uzun yıllar Akçaabat’ımıza hizmet etmiş sahilin 1. Etabını bitirdik; yeni dönemde de 2. Etabını yeniliyoruz.

Yenilediğimiz kısmında olduğu gibi aydınlatmanın, sert zeminlerin, alt yapının yenilendiği Akçaabat’ımıza yakışır bir sahil düzenlemesine devam edeceğiz.

3- AKÇAABAT SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA ÇALIŞMASI 2. ETAP

Şehrimizin önemli kazanımlarından olan İstiklal Caddesi ve çevresinin açık bir AVM gibi değerlendirilebilmesi için tabela kirliliğinin giderilmesi ve cephelerin düzenlenmesi işini gerçekleştirmiştik. Orta Cadde’nin devamı ve Ziraat Bankası’na kadar olan bölgenin sokak sağlıklaştırma çalışması yeni dönemde 2.etap olarak projelerimiz arasında yer alıyor.

4- ORTAMAHALLE SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA ÇALIŞMASI 2. ETAP

Ortamahalle artık bir marka. Yeni dönemde bölgede yapılan restorasyonları devam ettiriyoruz ve
Akçaabat’ımızda yer alan turizm destinasyonlarını güçlendiriyoruz.

5- AKÇAKALE KALESİ TURİZMİN MERKEZİ OLACAK

Kültür, sanat ve turizm şehri Akçaabat’ımızda, turizmi geliştirmeye devam ediyoruz. Akçakale Kalemizin bu dönem kazılarını gerçekleştirip restorasyon ve sosyal projelerini hazırladık.

Yeni dönemde bu projemizi hayata geçirerek, çevresindeki plajların da ilgi odağı olacağı yeni bir turizm noktasını daha şehrimize kazandırmış olacağız.

6-AKÇAABAT YILDIZLI KESİNTİSİZ SAHİL DÜZENLEMESİ

Sağlıklı yaşam için bisiklet ve yürüyüş yolları. Yıldızlı –Kavaklı arasında yürüyüş ve bisiklet yolları, spor alanları oluşturuyoruz.

7-AKÇAABAT KENT MÜZESİ

Şehrimizi geçmişten bugüne taşıyacak. Tarihte yolculuk yapabileceğimiz bir müze. Tarihi Merkez İlkokulu’nu dönüştürüyoruz. Yeni okul inşaatı gerçekleşti. Yeni dönemde de meydan ile Akçaabat’ımıza yakışır bir müze olarak hayat bulacak.

8- HIDIRNEBİ-KARADAĞ TURİZM BÖLGESİ

Şehre ve hava limanına 45 dakika mesafede. Yayla havası alacağımız bir turizm alanını. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Metin Genç ile birlikte Hıdrnebi bölgemizi bu bölgeyi turizme kazandırıyoruz.

9- UÇARSU ŞELALESİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ

İlçemiz doğal güzelliklerini hemiehrilerimiz ve turistlerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Uçarsu Şelalesi doğal güzelliği ile herkesi büyüleyecek. Yürüyüş yolları ve seyir alanları ile önem verdiğimiz projemiz olacak.

10- KADINLAR PLAJI

Dönem içerisinde, şehir içerisinde yapmış olduğumuz halk buluşmalarında hanım efendilerin bizlerden talebini bu dönem yerine getiriyoruz. Şehrimize bir hanımlar plajı yapıyoruz.

11-YILDIZLI MAHALLEMİZE MİLLET BAHÇESİ

Şehre çok yakın içerisinde plaj olan bir millet bahçesi kazandırıyoruz. Yıldızlı ve Söğütlü Mahallelerimizdekilerin yürüme mesafesinde ulaşacağı bir yer.

12-MERSİN PLAJI DÜZENLEMESİ

Yaz aylarında binlerce vatandaşımızın kullandığı Akçaabat’ımızın en büyük plajlarını Büyükşehir Belediyemiz ile düzenliyoruz.

13- KARAVAN PARK

İlçemize Büyükşehir Belediyemiz ile bir tanesi Hıdırnebi Yaylasında bir tanesi Akçakale’de olmak üzere Karavan Parklar kazandırıyoruz.

14- RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLEMESİ VE SARGANA ANITI VE YENİ CEP OTOGARI

Büyükşehir Belediyemiz ile yapacağımız önemli işlerden bir tanesi. Kavaklı-Rahman Camii etrafını düzenleyeceğiz. 1810 yılında kadınlarımızın Ruslara karşı sergilemiş oldukları mücadeleyi anlatan Sargana Destanı Anıtı yapacağız. Cep otogarı yapacağız.

15- ATATÜRK BULVARI 2. ETAP DÜZENLEME

Eski belediye binası önünden Hamam Çimeni Çarşısına kadar olan kısmı düzenlemiştik. 2. Etapta ise kaldığımız yerden Nihat Usta kavşağına kadar düzenleme yapacağız. Dolmuş duraklarını düzenleyeceğiz. Kaldırım ve yürüyüş yollarını düzenleyeceğiz.

16-PİKNİK VE MESİRE ALANI

Şehre çok yakın bölgede (Ayene) mesire ve piknik alanı oluşturacağız. Hemşehrilerilerimizin aileleri ile vakitlerini daha güvenli bir şekilde geçirmelerini sağlayacağız.

17-AKÇAABATA 2 ADET SENTETİK FUTBOL SAHALARI KAZANDIRACAĞIZ

Akçaabat Sebatspor’un ve amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarını karşılayacak iki adet Futbol sahaları kazandırıyoruz. Köklü kulübümüzü Sebatsporumuzu destekleyecek olan bu projeler şehrimize hayırlı olsun.

18-YÖRESEL ÜRÜN SATIŞ PAZARI

Akçaabat’ımızda tarıma ve üreten çiftçimize her zaman destek veriyoruz. Çiftçilerimizin yetiştirdiği, ürettiği, tamamen yerli milli ve organik ürünlerin; satışının yapılabileceği, Akçaabat’ımıza yakışan bir yöresel ürün satış alanı oluşturacağız.

19-TARIM VE ÇİFTÇİ DESTEKLENEMEYE DEVAM EDECEK

Tükettiğimizi üreten bir belediye unvanını aldık. 1,5 yılda 5 milyon tasarruf ettik. Yeni dönemde daha çok bitki yetiştirerek daha çok tasarruf sağlayacağız. Bu dönemde aronya meyvesi yetiştiriciliğini ilçemizde yaygınlaştırdık.

Hali hazırda 180 çiftçimiz aronya yetiştiriyor. 180 dönüm dikili aronya bahçemiz var. Hedef 1000 dönüm aronya bahçesi. Yeni dönemde yeni seralar kuracağız. Çiftçimize daha çok fide desteği sağlayacağız. Akçahasat Tesisi.

20- İLÇEMİZE YENİ BİR KÜTÜPHANE KAZANDIRIYORUZ

Hem yetişkin hem de çocuk kütüphanelerini ilçemize kazandıracağız. Büyükşehir belediyemizle istişare halinde nüfusun yoğun olduğu bölgelere yeni bir şehir kütüphanesi ve bir tane de çocuk kütüphanesi yapacağız. Haftanın altı günü 09:00 – 22:00 saatleri arası açık

21-TRABZON ÜNİVERSİTESİ BÖLGESİNE KİTAP KAFE VE ÖĞRENCİ DESTEKLEME MERKEZİ

Söğütlü Mahallemizde Trabzon Üniversitemizin olduğu bölgede öğrencilerin faydalanacağı, Büyükşehirlerde örnekleri olan, belediyemiz bünyesinde kitap kafe ve öğrenci destekleme merkezleri yapacağız.

22-İLÇE İTFAİYE MERKEZİ

Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ile modern bir itfaiye merkezi yapacağız.

23-SOKAK HAYVANLARI REHABİLİTASYON MERKEZİ

İlçemizin, hatta bölgemizin önemli sorunlarından biri şüphesiz olan sokak hayvanları meselesidir. Sokak hayvanları sorununa çözüm olabilmek adına Sokak hayvanlarının tedavilerinin ve bakımlarının yapılacağı bir rehabilitasyon merkezini Akçaabat’ımıza kazandıracağız.

24-HER MAHALLEYE YENİ YAŞAM ALANI/ OYUN PARKI

Uygun alan bulduğumuz mahallelerimize 9 adet yeni yaşam alanı, 31 adet yeni çocuk oyun parkı kazandırdık. Bu çalışmamızı devam ettireceğiz.

25-İLÇEMİZE ENGELSİZ PARKLAR VE ERİŞİLEBİLİR YAŞAM ALANALRI KAZANDIRACAĞIZ.

Dezavantajlı grupları yönelik alanlar oluşturuyoruz. Yıldızlı mahallemizde Özel Gereksinimli Bireyler için eğitim merkezi yaptık. Akçaabat sahilinde engelli çocuklarımız için oyun parkı yaptık. Yeni dönemde ise dezavantajlı gruplarımızın da ihtiyaçları göz önünde bulundurularak onlara yönelik yeni yaşam alanları, eğitim merkezleri ve engelsiz parklar yapacağız.

26-AİLE DESTEKLEME MERKEZLERİ

Aile Destekleme Merkezlerini ilçemizin özellikle Yıldızlı, Söğütlü, Yaylacık ve merkez bölgelerimizde hayata geçireceğiz. İhtiyaç tespit edilen beldelerde ve büyük mahallelerimizde de aile destekleme
merkezlerimizi hayata geçireceğiz. Özellikle hanım kardeşlerimiz bu merkezlerde yeteneklerine ve heveslerine uygun alanlarda meslek edinebilecek, Çocuklarının oynayabileceği oyun odaları ve onlarla ilgilenecek çocuk bakıcıları da bulunacaktır.

27-MERSİN-DARICA ATIK SU HATTI YENİLEME ÇALIŞMASI

Bu sorunu ortadan kaldırmak için Büyükşehir Belediyemizle birlikte MersinAkçakale- Salacık- Darıca Mahallelerimiz başta olmak üzere ilçemizin batı kısmının atık su hattını yapacağız. Ahmet başkanımızla, Büyükşehir Belediyemizle, TİSKİ marifetiyle bu projeyi hayata geçireceğiz.

28-SOSYAL DESTEKLEME PROJELERİ

İçişleri bakanlığımızın sosyal yardım programı sayesinde sosyal yardım başvurusunda bulunan vatandaşlarımız anında 13 kurumdan servis çekerek sorguluyor ve gerçek ihtiyaçlıyı tespit ediyoruz.

29-SPOR FAALİYETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Çocuklarımızdan gençlerimize ve kadınlarımıza kadar 7 den yetmişe her yaş grubunu sporla buluşturmaya devam edeceğiz Sportif organizasyonları, kursları, yarışmaları, turnuvaları artarak düzenlemeye devam edeceğiz.

30-KÜLTÜR SANAT FAALİYETLERİ OLMADAN BELEDİYECİLİK OLMAZ

Yaptığımız ulusal ve uluslararası organizasyonlarla kültür Sanat ve Turizm Şehri sloganı ile adını dünya çapında duyurmuştur.

Kültür sanat faaliyetlerimizi hemşehrilerimizn talepleri doğrultusunda artarak devam ettireceğiz.

31-SANAT AKADEMİMİZİN KAPASİTESİ ARTTIRILACAK

Mevcutta 13 farklı branşta kurs veriliyor. Buradaki sanatsal kursları çeşitlendirerek arttıracağız.

32- HANIMLAR KÜLTÜR EVİ VE EL SANATLARI DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Hanım kardeşlerimiz buralarda zanaat öğreniyorlar. Ev ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Yeni dönemde hanım kardeşlerimize olan desteklerimiz artarak devam edecek.

33-ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VE GENÇLERE YÖNELİK FESTİVALLER

Okulların ve üniversitelerin eğitim öğrenim sezonu sonuna doğru, bahar aylarında, gençlerimizin eğlenceli vakitler geçireceği gençlik festivalleri düzenleyeceğiz. Gençlik festivallerinin sanatçılarını tabi ki gençlerimiz belirleyecek.

34- ÇEVRE DOSTU AKÇAABAT

Sıfır atığa, İklim değişikliğine, Verimli su kullanımına yönelik uygulamalarımızı arttırarak yaygınlaştıracağız.

35-AKÇAABAT KART

Akçaabat Kart uygulamasının alt yapısını hazırladık. Belediyemiz bünyesinde bulunan otoparklarda geçerli olacak Mevcut müzemizde ve yeni açılacak olan müze ile entegrasyonu sağlanacak, Belediyemiz tesislerinde indirim imkânı sağlanabilecek . İhtiyaç sahipleri için Online TL yükleme olacak. ihtiyaç duyulan entegrasyonlar sağlanabilecek altyapı hazırlanacak. Şehrimizin istatistik verileri de bu sayede tek çatı altında toplanmış olacak.

TAKİP EDİLECEK İŞLER

- Güney Çevre Yolu- Pulathane Bulvarı
- Hafif Raylı Sistem
- Akçaabat Şinik OSB 2. Etap - Küçük Sanayi Sitesi Kamulaştırma ve İnşaat Süreçleri
- Yeni Emniyet ve Karakol Binasının yapımı
- Yeni Adliye Binasının tamamlanması- Doğalgaz Çalışmaları

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber