Büyükşehir ve Ortahisar zabıtaları birlikte çalışacak!

Trabzon Büyükşehir ve Ortahisar Belediyeleri mutabakata vardı.

Büyükşehir ve Ortahisar zabıtaları birlikte çalışacak!

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis toplantıları başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başkanlığında gerçekleştirilen ilk toplantıda, Meydan Parkı ve etrafındaki kaldırım işgalleri ile alakalı konu gündeme geldi.

İYİ Parti meclis üyesi Davut Çakıroğlu “Meydandaki işgaller ile ilgili şehir olarak sokak sağlıklaştırma projeleri kapsamında bir sorun var. Öncelikle yapılması gereken herkese eşit mesafede durmak. Gazipaşa caddesinin ismine yakışır hale getirilebilmesi için ücretli parkları kaldırıp, yolun sadece iki yönlü trafik işleyecek kadar trafiğe açılıp kaldırımın genişletilmesini öneriyorum. Ortahisar Zabıta Müdürlüğü ve Büyükşehir Zabıta Müdürlüğünün iş birliği yapıp kaldırımlardaki işgale son verip kaldırımların vatandaşa iade edilmesini istiyorum.” İfadelerini kullandı.

Trabzon Büyükşehir belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise “Sadece işgallerle değil, kanun dışı uygulamaların hepsiyle mücadele ediyoruz. Hiçbir ayrım yapmıyoruz. Ortahisar Belediye başkanımızla mutabakat yaptık. Birlikte gerekli çalışmaları yapacağız” Dedi.

Gazipaşa’da yaşanan işkal sıkıntısı ile ilgili olarak da konuşan Zorluoğlu “Gazipaşa caddesinde bir dükkanın önündeki kaldırımı işgal etmesi mümkündür. O işgali Yapan dükkanın belediyeye başvurup gerekli izni alıp ücretini ödeyerek kullanabilir. Ama hiçbir izin almadan bunu yapmak mümkün değildir. Zabıtamızın yaptığı işlem doğrudur. Yine aynı şey olursa zabıtamız yine aynı işlemi yapılacaktır. “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber