BOTAŞ’ı ziyaret etti, Trabzon'un o ilçeleri için doğalgaza tarih verdi

Vakfıkebir ve Beşikdüzü’ne Doğalgaz ne zaman gelecek?

BOTAŞ’ı ziyaret etti, Trabzon'un o ilçeleri için doğalgaza tarih verdi

Haber61/Haber Servisi - Trabzon’un tüm ilçelerine verilmesi düşünülen doğalgaz için çalışma sürüyor.

2014 sonuna kadar Trabzon’un tümüne verilmesi düşünülen doğalgaz şu ana kadar tamamına verilemedi. Hava şartları, çalışmalarda yaşanan aksaklıklar veya firmanın elini çabuk tutmaması gibi nedenlerden dolayı tamamına verilmeyen doğalgaz için Trabzon Milletvekili Salih Cora da son yıllarda en fazla harekete geçen vekillerden. 

İlçe belediye başkanları ile BOTAŞ’ı ziyaret eden Cora, “Vakfıkebir ve Beşikdüzü’ne önümüzdeki yıl sonuna kadar doğalgaz verilecek” açıklamasında bulundu.

Cora, “BOTAŞ Genel Müdürümüz Burhan Özcan beyi ziyaret ettik. Genel müdür yardımcımız Abdülvahit Fidan bey ve hemşehrimiz Arslan Günaydın bey ile birlikte gerçekleştirdiğimiz toplantıda doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi aldık. Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçelerimiz önümüzdeki yıl sonuna kadar doğalgaza kavuşacaktır. Diğer ilçelerimiz ile ilgili doğalgaz projesi çalışmalarını da takip ediyoruz.” dedi.

BOTAŞ’ı ziyaret etti, Trabzon'un o ilçeleri için doğalgaza tarih verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber