Boş yere çırpınmayın, Bu işten ekmek çıkmaz! Trabzon Türkiye’nin T’sidir

Güngören’deki kenef nöbeti skandalında istifa eden başkan vekili Trabzonlu'ymuş, hep bu işler Trabzonlular'dan çıkıyormuş! Yuh artık..

Boş yere çırpınmayın, Bu işten ekmek çıkmaz! Trabzon Türkiye’nin T’sidir

Haber61 - Yorum Haber - Levent Ustabaşı - Türkiye Güngören Belediyesi’ndeki insanlık dışı uygulamayla sallandı.

Olay bir kaç gün önce meydana geldi. Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi, mesai bitiminin son dakikalarında belediyeye girdi. Bir çalışma odasına giren İpekçi, bu sırada içeride oturan belediye çalışanının kendisini görüp ayağa kalkmadığını fark etti. Belediye çalışanını tuvaletin önünde bir sandalyeye oturttu ve "Bundan sonra burada oturacaksın. Herkese selam verip ayağa kalkacasın." diye talimat verdiği öğrenildi. 

İşsiz kalıp ekmeğinden olmamak için cezaya boyun eğen işçi Enes Turan’ın görüntüleri her yerde yayınlandı. Arkadaşları bu görüntüleri sosyal medyadan herkese duyurmasıyla bir anda skandal tutum her kesimden tepki aldı.

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, mesai arkadaşlarından özür diledi. Cezayı uygulayan Veysel İpekçi'nin istifasının alındığını duyurdu.
 
Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir’e tepkiler dinmiyor. Özür dilese de yetmediğini kendisinin de istifa etmesi gerektiği vurgulanıyor.

İlginç bir detay da öne çıkarılıyor.

Başkan Demir ve yardımcısı İpekçi, Trabzonlu.

Hemşehri olan iki isim, lise eğitimini de Güngören Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde tamamladı.

Veysel İpekçi'nin geçtiğimiz yıllarda Saadet Partisi'nde siyaset yaptığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde birçok tweetinin bulunduğu ortaya çıktı

Trabzonlu detayını öne çıkarıp tüm Trabzonlular'a karşı bir linç kampanyası yürütüldüğü gözleniyor.

Bu tutumu kim nasıl yaparsa yapsın, hangi ilden yada hangi ülkeden olursa olsun doğru bulunmadığı aşikarken sadece Trabzonlu olmasını öne çıkarıp saldırılması, Trabzon kentinin yine hedefe konması, yine belli odaklar tarafından algı  operasyonu yapıldığını gözler önüne seriyor.

Yanlış ve insanlık dışı bir tutuma tepki verilmesi konu gündemdeyken yine içinden ‘Trabzonlu’ detayını çıkarıp Trabzon kentini ve tüm Trabzonluları hedefe koymak daha büyük insanlık suçu olarak önümüzde duruyor.

Haber61 olarak sağduyu çarısı yapıyor, oyuna kimsenin gelmemesi gerektiğinin altını çiziyoruz.

DAHA ÖNCE NELER OLMUŞTU?

FESLİ MISIRLIOĞLU DİYEREK PONTUS İMASI YAPTI 

14.11.2018 tarihinde;  CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın 9 Kasım’da Kadir Mısıroğlu’nu ziyaret etmesini eleştirirken haddini aşarak, "Hepimizin vergileriyle, hepimizin vergileriyle diyorum oturan Diyanet İşleri Başkanı gidiyor, Atatürk'e laf uzatan Fesli Mısırlıoğlu'na, ve bakın nereli derseniz Trabzonlu... Trabzon Kurtuluş döneminde kimlerin elindeydi?”, “Evet, Rum Pontusun elinde olan Trabzonlu bir tane Feslinin açıklamaları sonucunda her ilimizden fışkıran böyle hareketle karşı karşıyayız. Şiddetle kınıyoruz diyorum" ifadelerini kullandı.” demişti.

YUNAN MEDYASINA ATIFTA BULUNUP EKREM İMAMOĞLU TRABZONLU DİYE PONTUS İMASI YAPTI TEPKİ ALDI 

İstanbul Seçimleri öncesi 2019 Mayıs ayında AK Parti  Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Trabzonlu Ekrem İmamoğlu hakkında ‘Pontus’ imasında bulunarak, “Hesap büyük olay büyük” demesi büyük tepkilere neden olmuştu!

İstanbul’da bir iftar programında konuşan Göksu o konuşmasında “Ne diyor Yunan medyası İstanbul’u Yunan kazandı. Bir dakika ya! Bu arkadaş nereli? CHP’nin adayı nereli? Hesap büyük olay büyük” diye atıfta bulunmuştu.

Ardından özür mahiyetinde organizasyon yapmıştı. 

Son yıllarda Trabzon ve Trabzonlulara karşı bu tatsız olayların artması, son yaşanan olayda da Trabzonlu kimliğinin öne çıkarılarak sosyal medyada Trabzonlulara hakaretler edilmesi kabul edilir gibi değil.

Boş yere çırpınmayın, Bu işten ekmek çıkmaz! Trabzon Türkiye’nin T’sidir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber