Beşikdüzü’nde acı kaybı! Emekli öğretmen hayatını kaybetti
İYİ Parti Beşikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı ve emekli öğretmen Şenol Kandil’in Eskala Yaylası’nda geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
Yayınlanma:
Trabzon’un Şalpazarı ilçesi Dorukkiriş Mahallesi nüfusuna kayıtlı, Beşikdüzü’nün sevilen isimlerinden emekli öğretmen Şenol Kandil hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre Kandil’in, Eskala Yaylası’nda geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi. İYİ Parti Beşikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı olarak da görev yapan Kandil’in vefat haberi, ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.
Şenol Kandil’in cenazesi, 18 Mayıs 2026 Pazartesi günü Şalpazarı ilçesine bağlı Dorukkiriş Mahallesi’nde toprağa verilecek.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum

