Beşikdüzü’nde isyan: Kurumlarımızın içi boşaltıldı

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde isyan var.

Beşikdüzü’nde isyan: Kurumlarımızın içi boşaltıldı

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde daha önce kapatılan resmi kurumlara Kadastro Müdürlüğü’nün de kaldırılmasının gündemde gelmesinden sonra Beşikdüzü Platformu üyeleri Beşikdüzü Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı.

Basın açıklaması sırasında ilçe siyasi parti başkanlarının, meslek örgütü oda başkalarının ve halkın katıldığı görüldü.

Basın açıklamasını Beşikdüzü Platformu adını Chp ilçe Başkanı Tamer Aydın yaptı. Ayrıca Beşikdüzü MHP ilçe Başkanı Bahattin Yılmaz, İYİ Parti Başkan Yardımcısı Ali Kemal Bozbaş, DP ilçe Başkanı Hasan Kaya. Meslek Örgütü Oda Başkanları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Günaçtı, Şoförler odası Başkanı Mehmet Coşkun Zihni, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Selim Dilli Esnaf ve Vatandaşlar katıldı.

CHP ilçe Başkanı Aydın yaptığı konuşmada “Son 20 yıldır Beşikdüzü’müzün resmi daireleri, kurumları boşaltılmıştır. Önce adliyemiz ardından da icra müdürlüğü kapatılmıştır. Cezaevi olup da adliye olmayan tek ilçe Beşikdüzü’dür. Adliyemizi geri istiyoruz. Ayrıca meslek yüksek okulumuzun bölümleri kapatılmış, son günlerde kadastro müdürlüğümüzün kapatılması gündemdedir. Biz bizden alınan kurumlarımızın yeniden geri getirilmesini istiyoruz. Talebimiz bu yöndedir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber