Beşikdüzü’nde “Avukatım” dedi, 140 bin TL’yi aldı: Gerçeği sonradan anladı

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde bir kadın, telefonda kendisini avukat olarak tanıtan dolandırıcıya 140 bin lira kaptırdı. Olayla ilgili polis çalışma başlattı.
Beşikdüzü’nde “Avukatım” dedi, 140 bin TL’yi aldı: Gerçeği sonradan anladı

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesine bağlı Vardallı Mahallesi’nde yaşayan 38 yaşındaki E.Ö., telefonda kendisini avukat olarak tanıtan bir kişinin tuzağına düşerek 140 bin TL dolandırıldı.

“Dosyan var” diyerek korkuttu

Edinilen bilgiye göre, E.Ö.’yü telefonla arayan şahıs, yasa dışı bahis sitesine girdiğini ve hakkında dosya bulunduğunu söyledi. Dosyanın kapatılması için para yatırması gerektiğini belirten dolandırıcı, kadını paniğe sevk etti.

Şahsın gönderdiği banka hesabına toplam 140 bin TL yatıran kadın, bir süre sonra aradığı kişiye ulaşamayınca dolandırıldığını anladı.

besikduzunde-avukatim-dedi-140-bin-tlyi-aldi-gercegi-sonradan-anladi

Polis çalışma başlattı

Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurarak şikâyetçi olan E.Ö.’nün ifadesi üzerine, dolandırıcılık şüphelisinin yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.