Belediye emektarlarından Uzun, emekliye ayrıldı

Belediye çalışanı Mustafa Uzun emekli oldu.

Belediye emektarlarından Uzun, emekliye ayrıldı

Önce Trabzon Belediyesi’nde, sonra Trabzon Büyük Şehir Belediyesi’nde,  en son olarak da Ortahisar Belediyesi’nde, üst düzey hizmet veren, çalışkan ve de dürüst kişiliğiyle tanınan 65 yaşındaki Mustafa Uzun, yaştan emekliye ayrıldı.

Tam 44 yıldan beri Trabzon’un her yerine hizmet veren ve Zabıta Müdürlüğü kadrosunda yer alan Zabıta Müdürlüğünün her kademesinde görev alarak, bir dönemde de Zabıta Müdürlüğü Yapan efsane Zabıta Uzun, ilk, orta ve Lise eğitimini Trabzon’da tamamlayan ve Trabzon Lisesi mezunlarından olan bir isim.

Değirmendere Mahallesi’nin sakinlerinden olan, evli ve 2 yetişkin çocuk babası, ayrıca 4 torun sahibi Uzun ‘’ Daha önce emekli olacaktım ama  tecrübeli oluşumuz nedeniyle sevgili Ahmet Mein başkanımız bırakmadı. Halen daha bile çalışmamızı isteyenler var ama yaş 65’i doldurdu. Artık ayrılmak zorundayım ama yinede Belediyemizin  dışarıdan da olsa hizmetindeyim. 44 yıl sanki su gibi akıp geçti. İki oğlum eğitimci, onlarda bu kentin çocuklarına hizmet veriyor. Biz hizmet sevdalısıydık. Ne mutlu bana arkadaşlarımın da dediği gibi şehrimizin belediyede alnım ak işe başladım. Alnım ak bir şekilde tamamladım. Ben hakkımı helal ettim. Sizlerde helal edin. Halka hizmet Hakka hizmettir ‘’ dedi.

Toptancı hali ve Temizlik işlerinde de son yıllarda önemli görevler üstlenen Mustafa Uzun, çalıştığı dönemlerde, bir hizmet sevdalısı olarak, yıllık izinlerinin çok büyük bir bölümünü bile kullanmamakla biliniyordu.

Artık resmen emekli olan Mustafa Uzun müdüre,  Trabzon Büyük Şehir Belediyesi, yılların anısı olarak bir şilt verdi.


Belediye emektarlarından Uzun, emekliye ayrıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber