Başkan Zorluoğlu: "Trabzonspor her zaman favoridir"

Başkan Zorluoğlu Haber61'e konuştu.

Başkan Zorluoğlu: "Trabzonspor her zaman favoridir"

Haber61 – Spor Servisi – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzonspor Denizlispor maçı öncesi Akyazı Stadında Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Maç ile ilgili konuşan Başkan Zorluoğlu, “Rakiplerimiz puan kaybettiler. Bu biraz daha coşkuyu arttırıyor. Biz de spor programlarını zevkle izledik. Zor bir maç. Bizden oraya giden çok futbolcu var. Bizden gidenler bize gol atar her zaman. İnşallah bu sefer olmaz. Trabzonspor güzel top oynuyor her zaman maçın favorisidir” dedi.

Ankara’da yaptığı görüşmeler sonrasında bakanlık tarafından kabul gören Sporcu Performans merkezi projesi ile ilgili de konuşan Zorluoğlu, “Seçim beyannamemde olan bir projeydi. Bakanlığımıza teklif ettik ve kabul edildi. Sporcu performans merkezi sadece futbol değil bütün branşlar için çok önemli. Sporcuların küçük yaştan itibaren bilgilerini toplayacağımız önemli bir proje. Hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

Başkan Zorluoğlu Akyazı Stadı yanında balıkçıların yaşadığı yer sorununu çözeceklerini belirterek, “Bunlar bugünden yarına olacak şeyler değil. Ulaştırma bakanlığının da konuya müdahil olması lazım. Üzerinde çalışıyoruz. Balıkçı esnafımızın işini çözeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber