Başkan Zorluoğlu Ankara’dan müjdelerle döndü - 2 Proje kabul gördü

Başkan Murat Zorluoğlu Ankara'daki yaşanan gelişmeleri anlattı.

Başkan Zorluoğlu Ankara’dan müjdelerle döndü - 2 Proje kabul gördü

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı oturumları devam ediyor.

Ankara’da olduğu için daha önce yapılan oturumlara katılamayan Başkan Murat Zorluoğlu, meclis toplantısı açılışında konuşma yaparak Ankara’da gerçekleştirdiği temasları anlattı.

Başkan Zorluoğlu iki gün boyunca Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile görüşmeler gerçekleştirdiğini söyledi.

Zorluoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Ulaştırma Bakanımız ile trafik sorunu, Gülcemal ve Akçaabat konularında konuştuk. Gençlik ve Spor Bakanı ile şehrimizdeki spor salonlarını halkımızın daha fazla kullanabileceğini konuştuk. Spor salonlarının bir kısmının belediyemize devredilmesini konuştuk. Sporcu performans merkezi kurmak istiyorduk bu konuda da konuştuk. Sanayi ve Teknoloji Bakanı ile görüşmemizde Trabzon Teknoloji cazibe merkezi kapsamına alındı. Organize Sanayi Bölgelerinin teknoloji altyapısı hakkında konuştuk. Küçük sanayi sitelerinin taşınması konusunda konuştuk. 

“PROJEMİZ KABUL GÖRDÜ”

Sporcu Sağlığı ve performansı Merkezi konusunda projemiz kabul gördü. 4, 4,5 Milyon TL civarında bir projeydi. Bunu da buradan açıklamış olalım. 

“KUYUMCULUK TASARIM MERKEZİ KABUL GÖRDÜ”

Sanayi Bakanı ile yaptığımız görüşmede kuyumculuk tasarım merkezi kabul gördü. İnşallah önümüzdeki zamanda bu projeyi hayata geçireceğiz. 2, 2.5 Milyon TL’lik bir projeydi.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber