Başkan Koçhan, çalışmaları yerinde inceledi

Trabzon'un Maçka ilçesinde yapımı devam eden çalışmaları Belediye Başkanı Koray Koçhan yerinde inceledi.

Başkan Koçhan, çalışmaları yerinde inceledi

Trabzon’un Maçka İlçesine bağlı Fatih Mahallesinde yapımı devam eden Doğalgaz, Gönül Köprüleri ve yeni oyun alanı çalışmalarını Belediye Başkanı Koray Koçhan yerinde inceledi.

baskan-kochan-calismalari-yerinde-inceledi.jpg

Maçka’da yaptığı çalışmalar ile halkın büyük desteğini alan Belediye Başkanı Koçhan, hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Fatih Mahalle Muhtarı Ali Odabaş ve vatandaşlar ile Doğalgaz, Gönül köprüleri ve yeni oyun parkının çalışmalarını inceleyen Başkan Koçhan, yapılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak Fatih Mahallesinin çehresinin değişeceğini ifade etti. Başkan Koçhan yaptığı açıklamada, “Fatih Mahallemiz için doğalgaz çalışmalarını geçtiğimiz hafta başlatmıştık. Doğalgaz ile ilgili çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. En kısa sürede çalışmalar tamamlanarak Fatih Mahallesi sakinlerimizi doğalgaz ile buluşturacağız. Bir diğer yandan bildiğiniz üzere Reşadiye Mahallemizde 1 adet Vagon köprü yapmıştık. Bu yıl 2 adet daha vagon köprü yaparak kurulumlarını tamamladık. Bunların isimlerini de Gönül Köprüsü yapmıştık. Gönül Köprülerimizin içyapılarının çalışmamaları devam ediyor. Bu gönül köprüleri ile ilçemize estetik bir hava kattık.

baskan-kochan-calismalari-yerinde-inceledi-001.jpg

Öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız güvenli bir şekilde Gönül Köprülerini kullanabilecekler. Diğer taraftan ise Reşadiye mahallemizde yeni bir oyun alanı kuruyoruz. İçerisinden mini futbol sahası, mini basketbol sahası olan çocuk oyun parkı kurulumuna başlıyoruz. Yapılan bütün çalışmalar ilçemiz için büyük katkılar sağlayacaktır. Biz Maçka için çalışmaya var gücümüz ile devam ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler