Başkan Gümrükçüoğlu milletvekili adayı olacak mı?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, milletvekili adayı olup olmayacağı konusunda konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu milletvekili adayı olacak mı?

Haber61 / Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hakkında çıkan istifa iddialarına yanıt vererek milletvekili adaylığı konusunda bilgi verdi. 


Başkan Gümrükçüoğlu şu açıklamayı yaptı: "Benim atağım manevra olmaz. Ömrümde olmadı olmaz. Görevden alındı falan bunlar lafı güzaf. Ben demokrasiye insan haklarına vazifeye kıymet veririm. Bizim Cumhurbaşkanımızda Başbakanımız, Bakanlarımızda ve milletvekillerimizde bir aileyiz. Aile içinde bazı uygulama farklılıkları olabilir. Mutabakat olması gereken yapılır. Değil ben Türkiye’de kopartılan dedikoduların fuzuli laflar olduğuna inanıyorum. Bu bizim toplumumuza hiç yakışmıyor. Ben şu anda herhangi bir genel seçimle ilgili şahsi karar vermiş değilim. Ankara’ya bu akşam gideceğiz. Bir toplantı var. Gündemini bilmiyorum. 50 kişiyiz. Bu konunun seçime yönelik konuşulacağı kanaatinde değilim. Bir şey de sormadım. Orayı burayı İstihbar etmek gibi bir davranışım hiç olmadı. Daha sonrasını da Allah bilir. Yarın bile bir siyasi kararda erken de olabilir geç de olabilir. Siyasi bir tasarrufum olmamıştır."


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber