Başkan Genç’ten iki proje müjdesi

Başkan Genç Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Başkan Genç’ten iki proje müjdesi

AK Parti Ortahisar İlçe Kongresi’nde Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Canlı yayında konuşan Genç kongre sürecini değerlendirirken  “Olağan kongre süreçlerimizde ilk olarak ilçe kongremizi yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle il kongresini yapacağız ve süreci tamamlayacağız. AK Parti’nin kongre süreçlerinde yeni bir dinamizm kazandığını görmek bizi mutlu ediyor.” dedi.

Eski Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’a ve ekibine teşekkür eden Genç “Selahaddin beyin de bayrağı daha da ileriye götüreceğine inanıyorum. 2023 AK Parti ve ülkemiz için çok önemlidir.  Bu yolda yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan adaylarının genel merkez tarafından belirlenmesiyle ilgili soruya yanıt veren Genç “Uzlaştırma da demokratik kültürün bir gereğidir. Partimiz süreçlere ve kongrelere bağımlı kalmadan, illere geliyor herkesle istişare yapıyor ve onun akabinde bir aday ortaya çıkıyor. Bu yüzde yüz alın delegeler bunu seçin demek değildir. Partimizin uzlaştırıcı bir sistemidir. Kongreyle birlikte delegelerine sunduğu bir sistemdir.” dedi.

Ortahisar’da devam eden ve yeni projelerle ilgili bilgi veren Genç,  “İskele Park ve su parkı projemiz yeni başlayacak. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte istişare ederek projede bütünleştirdik 26 Ocak’ta ihalesi yapıldı.  Bu hafta büyükşehir belediye meclisinden geçecek olan seyir terası projemiz de var. Devamını da ilerleyen günlerde inşallah halkımızla paylaşacağız.” Şeklinde konuştu.

Son olarak Trabzonspor’un bu akşam karşılaşacağı Malatyaspor maçıyla ilgili konuşan Genç sözlerini şöyle tamamladı;

"Seyircisiz olduğu için stada gelemiyorum, biraz heyecanlı maç izleme tarzım var. Bu akşam kazanıp inşallah farkı 6 puana indirip ondan sonra da Gaziantep Başakşehir maçlarını da alıp Fenerbahçe maçına kadar kayıpsız geçersek çok güzel bir Fenerbahçe olacak. İnşallah bu sene şampiyon oluruz. Hocamıza yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Şehrimizi ve takımımızı çok güzel temsil ediyorlar."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber