Başkan Genç Vakfıkebir'de vatandaşlarla buluştu! "Siz bizim yolumuzu açık ettiniz"

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Genç Vakfıkebir'de vatandaşlarla buluştu! "Siz bizim yolumuzu açık ettiniz"

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmalarına Vakfıkebir’de esnaf ve vatandaş buluşmalarıyla devam etti.

Başkan Genç’e, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mustafa Aynacı ile AK Parti ve eski belediye başkanları ve çok sayıda partili eşlik etti.

Kemaliye Mahallesi’nde Yeni Cami, Çimsitoğlu ve Memişoğlu Çay Ocakları, Çarşı Mahallesi’nde Trabzonspor Taraftarlar Derneği Lokali ile Deregözü mahallelerini ziyaret eden Başkan Genç, hem esnafın sorunlarını dinledi, hem de vatandaşlarla Büyükşehir Belediyesi’nden beklentileriyle ilgili sohbet etti.

Başkan Genç Vakfıkebir'de vatandaşlarla buluştu! "Siz bizim yolumuzu açık ettiniz"

“GÖK KUBBEDE HOŞ BİR SEDA BIRAKTILAR”
Vatandaşlardan 31 Mart’ta destek isteyen Başkan Genç, “Kuruluşundan itibaren partimize hizmet etmiş Recep ve Serdar Başkanımıza da şu anda Ahmet Başkanımıza bayrağı devreden kıymetli başkanımıza da teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar… Yine bu güzel topraklarımıza hizmet etmiş olan belediye başkanlarımız var. Sabri Bahadır, efsane başkanlarımızdan... Daha önceki dönem Yunus Başkanımızı, Hayri Birinci Başkanımızı unutmamak lazım. Hepsi hizmet ettiler. Şu anda hizmetlerinden dolayı onları anıyoruz. Niye gök kubbede hoş bir seda bıraktılar. Yalıköy’de de Mahmut Başkanımız da Ali Bayram Başkanımızla güzel hizmetler yapıldı. Bu programımızda Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımızı hasleten tebrik ediyorum. Onların gayreti, emeği var. Ama Vakfıkebir’in AK Kadınlarına ve Cumhur İttifakına da teşekkür etmek istiyorum.

“VAKFIKEBİRLİLER BENİ ÇOK İYİ BİLİR”
Yeni dönemde Vakfıkebir’i doğalgazla buluşturacaklarına vurgu yapan Başkan Adayı Genç, “Allah nasip ederse hizmet edebilirsiniz. Bizim de Allah’ın takdir ettiği bir ömür sermayemiz var. Bu da gelip, geçecek. Hele makamlar tamamen fani, gelip geçici. Ama asıl olan bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da Vakfıkebir’imizin 46 mahallesine de güzel hizmetler yaparız. Ama asıl olan makam, mevki gelip geçtikten sonra Ahmet Metin Genç, Vakfıkebir’e geldiğinde onun selâmı alınıyorsa asıl olan budur. Biz buna talibiz. Benim rahmetli anneciğim Güney Köyü’nden. O köyleri de çok iyi bilirim. Vakfıkebir de beni çok iyi bilir. Biz Vakfıkebir’imizin 46 mahallesine de hizmet edeceğiz. Muhammet Balta Başkanımız ve Milletvekilimiz Muhammet Balta Bey Vakfıkebir’e güzel hizmetler yaptı. İnşallah bu dönemde de aynı anlayışla bu hizmet yolculuğumuz devam edecek. Vakfıkebir’in sorunlarını, öne çıkan sıkıntılarını biliyorum.

Başkan Genç Vakfıkebir'de vatandaşlarla buluştu! "Siz bizim yolumuzu açık ettiniz"

Pazar yerinin sorununu da biliyorum, Tonya Caddemizin sorununu da biliyorum. Sahil Parkı sorunumuzu da biliyorum. Ama eş zamanlı olarak artık Vakfıkebir’imizin merkezinin tamamen doğalgazla buluşması gerektiğini de biliyorum. Bunları inşallah bu dönemde çalışacağız, çözeceğiz. Yani biz bu desteği aldıktan sonra Vakfıkebir’de daha çok göreceksiniz bu kardeşinizi. Daha çok çalışacağız, daha çok gayret edeceğiz. Çalışana Allah nasip ediyor. Bizim dinimiz çalışmayı ibadetle ölçmüş. ‘Çalışmak ibadettir, temizlik imanın yarısıdır.’ Öyle kızmayacağız oturduğumuz yerden. Gavurun insanı yapmış diye. 2001’de bayrağı devralmış, kendisini memleketinin hizmetine adamış, bir Recep Tayyip Erdoğan çalışmış, çabalamış, memleket nereden nereye gelmiş. Çalışınca Allah nasip ediyor. Çalışacağız ve bu toprakları layık olduğu güzel hizmetlerle buluşturacağız.” dedi.

“SİZ BİZİM YOLUMUZU AÇIK ETTİNİZ”
Ortahisar Belediye Başkanı olarak Vakfıkebir’den elini çekmediğini, Beypınarı’nın yollarını yaptığını ifade eden Başkan Genç, “Ben Ortahisar Belediye Başkanıyken bir Vakfıkebirli olarak buradan da elimi çekmedim. Beypınar’ın yollarını yapabildik. Ama bu dönem Karadağ yolumuzun da 7-8 km’si yapıldı. Allah nasip ederse Karadağ’ı aynı yolla beraber bu dönem Vakfıkebir’e bir Vakfıkebirli olarak bağlayacağız. 12 km kaldı. Onu da beraber yapacağız. Komandıra Bölgesinden de giden bir yol var. Orayı da biliyorum. Kadıralak’tan gelip o yola bağlanan yolu da biliyorum. Siz bizim yolumuzu açık ettiniz bu güne kadar. Biz de göreve gelir gelmez, buradaki kıymetli muhtarlarımızla beraber biz de sizlerin yolunu açık edeceğiz inşallah. Cenabı Allah hepimizin yolunu açık etsin. Biz daha çok geleceğiz Vakfıkebir’e…” diye konuştu.

Başkan Genç Vakfıkebir'de vatandaşlarla buluştu! "Siz bizim yolumuzu açık ettiniz"

“OYLARINIZLA CUMHURBAŞKANIMIZIN SESİ DAHA GÜR ÇIKACAK”
Başkan Adayı Genç, Cumhur İttifakı’na verilecek her oyun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uluslararası arenada sesine güç vereceğini kaydederek şöyle konuştu: “Vakfıkebir’den artırdığımız her oyun hem kendi insanını hukukunu koruyan ama hem de Gazze’deki o kadınların, o bebeklerin hukukunu koruyan Recep Tayyip Erdoğan’a verilen her oy, onun dışarıya çıktığı zaman sesidir, sesi daha gür çıkar, sözüdür, sözünü daha kuvvetli söyler ve bileğine güçtür. Biz Cumhur İttifakımızla beraber bu milletin, bu memleketin bekası, birliği, beraberliği ve daha güçlü Türkiye için Recep Tayyip Erdoğan ve bilge lider Devlet Bahçeli Bey ile o yolculuğun biz burada temsilcileriyiz. O nedenle onların anlayışına uygun bir şekilde. Cumhur İttifakımızı 18’de 18 yaparak kıymetli genel başkanlarımıza getireceğiz.”

“31 MART’TA BİZE YETKİ VERİN ONDAN SONRA İŞ BİZDE…”
Türkiye’nin 22 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde başının öne eğilmediğine vurgu yapan Başkan Adayı Genç, “Cumhurbaşkanımıza söz verdim. Dedim ki, adaylığımızdan dolayı size müteşekkiriz. Çok teşekkür ediyorum. Ama ben inşallah bunun karşılığında bütün gücümle, azmimle ve kararlılığımla çalışarak Trabzon’da derece yapıp sizlere getireceğim. Dedim. Diyeceksiniz ki, neye güvendin? İşte bu güzel Vakfıkebir’e güvendim. Recep Tayyip Erdoğan sayesinde tam 22 senedir başımız öne eğilmiyor. Biz onun sayesinde mahcup olmadık. O nedenle bizler de onun başını öne eğdirmeyeceğiz. Rekor bir oyla çıkacağız. Ondan sonra iş bizde. Siyasetçi, bilirsiniz arkasında güç ister, halkın gücünü ister.” diye konuştu.

BALTA’YA DESTEK İSTEDİ
31 Mart’tan sonra Vakfıkebir’e hizmet etmenin boynunun borcu olduğunu kaydeden Başkan Genç, “İnşallah Cumhur İttifakı olarak 1 Nisan’da Trabzon’dan rekor oy çıkartarak şampiyon olursak Ankara’ya gittiğimde tabiri caizse ‘biraz havamı atarım’ yani. Elim, kolum güçlü olur yani. Bakanımıza ya da bürokrasiye gittiğimizde derim ki, kusura bakmayın, Cumhur İttifakımızla Trabzon’da da Vakfıkebir’de de şampiyon olduk. O nedenle Vakfıkebir’in istediği hizmet hangisiyse, bizim işimiz bu zaten, onu kopartıp getireceğiz. Bu boynumuzun borcu olsun.

Başkan Genç Vakfıkebir'de vatandaşlarla buluştu! "Siz bizim yolumuzu açık ettiniz"

Bu minvalde Muhammet Balta kardeşimize de destek olun. Vakfıkebir’de gerçekten çok güzel hizmetler yaptı, eser üretti, hizmet üretti. Tabiri caizse damgasını Vakfıkebir’e vurdu. Siz 31 Mart’ta bize yetki verin ondan sonra size taahhüt ettiğimiz proje ve hizmetleri yerine getirmek için iş bize kalıyor. 31 Mart’ın gücünü şimdiden Vakfıkebir’in verdiğini görmenin mutluluğuyla, gururuyla sizleri selâmlıyorum. İnşallah güzel günlerde ve güzel hizmetlerde Vakfıkebir’imizin 46 mahallesi başta olmak üzere, Karadağ’da, Beypınarı’nda buluşmak üzere.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber