Başkan Genç talimat verdi! Trabzon'da konser yarıda kesildi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İsrail'in Gazze'de yaptığı soykırımlar nedeniyle Trabzon'da gerçekleşen konseri yarıda kesti.

Başkan Genç talimat verdi! Trabzon'da konser yarıda kesildi

Ortahisar Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında düzenlediği Turan Konseri'ni Gazze'de gerçekleşen saldırılardan dolayı yarıda kesti.

Konser devam ederken Gazze'den gelen acil haberle kesilen konserin ardından Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

"Katil ve terör çetesi İsrail birkaç gündür dünyanın gözü önünde Gazze'de Müslümanları hedef alıyor, kadın, yaşlı ve çocuk demeden katliam gerçekleştiriyor. Batılı ülkeler ve emperyalizmin başı Amerika bu katliama sessiz kaldıkları yetmiyormuş gibi sivil ölümlerini ve insanlık suçlarını örtpas etmeye gayret ediyor. Daha bu akşam Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'nin vurulduğunu ve 600'ü aşkın sivilin şehid edildiğini bu esnada haber aldık ve etkinliğimizi yarıda kestik. Zafere giden yolda en temizinden mücadele eden kahraman Filistinlilerle başa çıkamayan terör çetelerinin hıncını masum ve sivillerden çıkartması asla kabul edilemez. Bu saldırı işgalci siyonistlerin 'ey dünya siz susuyorsunuz biz bu sessizliğinizle daha çok kan dökeceğiz' demesi anlamına gelmektedir. Eminiz ki Allah Filistin'e şanlı bir zafer nasip edecektir. İnsanlık suçlarına alenen bulaşmış, Nazi benzeri bu teröristlerin alacağı cevap elbet çok sert olacaktır!"

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber