Başkan Genç Sürmene'de ziyaretlerde bulundu! "Hizmet yolculuğuna başlayacağız"

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Sürmene’de ziyaretlerde bulundu.

Başkan Genç Sürmene'de ziyaretlerde bulundu! "Hizmet yolculuğuna başlayacağız"

Sürmene’yi ziyaret eden Büyükşehir Başkan Adayı Genç,“Bu şehir için gideceğiz, koşturacağız. Soyadımız gibi de Genç’iz daha… Yapabiliriz bunları… Yapmak istiyoruz. Hakikaten bu şehrin evladı olarak, bu şehrin havasını, suyunu bilen biri olarak hizmet etme heyecanımız ilk günkü gibi var.” dedi.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Sürmene’de esnaf, vatandaşlar, muhtarlar ve AK Parti belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Sürmene’de; AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Hüseyin Azizoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Basri Şahin ile MHP İlçe Başkanı Hamit Küçükali’nin eşlik ettiği Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ahmet Metin Genç’e vatandaşlar sıcak ve samimi ilgi gösterdi.

“GÜZEL HİZMETLER YAPILDI, HEPSİNE MÜTEŞEKKİRİZ”
Muhtarlara ve partililere hitap eden Başkan Genç, güzel hizmetler yapanların her zaman güzel bir şekilde anıldığını, amacının bu şehirde güzel bir şekilde anılmak olduğunu dile getirerek, “Biz göreve geldiğimiz andan itibaren hep muhtarlarımızı mesai arkadaşı olarak tanımladık. Hep şunu söyledik. Hizmet etmeyi de ancak Allah nasip ederse yapabilirsiniz. Allah nasip etti, bu hizmetlerin banisi olan Cumhurbaşkanımızın partisinde kuruluşundan itibaren görev aldık. Allah güzel hizmetler yapmayı yeni dönemde de bizlere nasip eylesin inşallah. Çünkü hizmet ederseniz, kalıcı bir eser bırakırsanız yarın göçtüğünüz zaman anılıyorsunuz.

Başkan Genç Sürmene'de ziyaretlerde bulundu! "Hizmet yolculuğuna başlayacağız"

Yakın zamanda Sürmene’nin evladı Niyazi Sürmen abimizi uğurladık. Sürmene’nin evladıydı ama Trabzon’da tebarüz etmiş ve kuruluşta ciddi emek vermiş bir abimizdi. Trabzon’da da belediye başkanı olarak vazife yapmıştı. Şimdi onu güzel sözlerle anıyoruz. Kalıcı olan bu oluyor. Hüseyin Türker, İbrahim Sedef de çok güzel hizmetler yaptı. Hepsini rahmetle anıyoruz. Cemalettin Aksoy Başkanımıza da geçmiş olsun ve şifa dileklerimizi iletiyoruz. Fikri Usta, Rahmi Üstün Başkanlarımız da güzel hizmetler yaptı, hepsine müteşekkiriz.” cümlelerini kullandı.

“EN BÜYÜK PAYDAŞLARIMIZ MUHTARLARIMIZ”
Muhtarlara istişare etmenin yapılan hizmet ve projelerin kalitesini ve verimliliğini arttırdığına dikkati çeken Başkan Genç, “Yeni dönemde sizlerin destekleriyle göreve geldiğimiz zaman bütün ilçelerimizde olduğu gibi Sürmene’mizde de yeni hizmet dönemimizi başlatıyoruz. Sürmene’nin 37 köyünü il başkanlığı döneminden itibaren tanıyorum, biliyorum. Allah nasip ederse, yeni dönemde Hüseyin Azizoğlu Başkanımızla güzel bir mesai birlikteliğine çıkıyoruz. Bizim de onun da mesai birlikteliğinde en büyük paydaşlarımız siz muhtarlarımız olacaksınız. O nedenle muhtarlarımızla istişareye çok çok önem veriyorum. Ben Ortahisar Belediye Başkanlığı dönemimde muhtarlarımızla 33 defa toplantı yaptım. Bana vatandaş iradesini tevdi ediyorsa, aynı vatandaş mahallesinde de iradesini güvenerek muhtara tevdi ediyor. O irade aynı iradedir. O iradeye saygının gereği olarak muhtarlarımızla hareket etme yükümlülüğümüz var. Beraber hareket ettiğimiz zaman, mahallelerimizde hizmetlerin erişimi de ulaşımı da kalitesi de verimliliği de daha güzel oluyor ve daha bereketli oluyor. Böylece belli bir disiplin altında hareket ediyorsunuz.” dedi.

“SÜRMENE’NİN PROJELERİNİN SAHİBİ VE DESTEKÇİSİ OLACAĞIM”
Sürmene’ye yapılacak projelerin istişaresini yaptığını ifade eden Başkan Genç, “Biz Ortahisar’da 87 mahallemizin tamamında iş yaptık, muhtarlarımızla birlikte hizmet yaptık. Şimdi aynı anlayışı Büyükşehirde muhtarlarımızla birlikte hem Sürmene’de hem bütün şehrimizde yansıtacağız. Sürmene’yle ilgili hem büyükşehir olarak hem ilçe belediyesi olarak proje hazırlığımız var. Hüseyin Başkanımızın da Sürmene’ye sunacağı projelerin sahibi ve destekçisi olacağız. Yani Hüseyin Azizoğlu Sürmene’ye ne sözü veriyorsa, ne taahhüt ediyorsa onun en büyük destekçisi ve sahibi de büyükşehir olarak biz olacağız. Yani Sürmene’de bir pazar yeri sorunu varsa onu başkanımızla beraber kapalı pazar yeri sorununu çözeceğiz.

Bunları bir taraftan da çalışıyoruz. Hangi ilçemizde ne sözü veriyorsak bunları planlayıp, programlayıp gayretle beraber başlatacağız. Bunun için de gecelere kadar çalışıyoruz. Çünkü AK Parti belediyecilik anlayışı söz verip, sahada onu icraata dönüştüren bir anlayıştır. Biz bunu belediyeciliğin en güzel örneğini İstanbul’da ortaya Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatçılık anlayışıyla beraber hayata geçireceğiz.” cümlelerini kullandı.

Başkan Genç Sürmene'de ziyaretlerde bulundu! "Hizmet yolculuğuna başlayacağız"

“ARKAMIZDA BU HİZMETLERİN BANİSİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN VAR”
Sürmene’nin yol sorunlarını ve kırsal mahallelerdeki su sorunlarını çözeceğini kaydeden Başkan Genç, “Sürmene’miz güzel bir ilçemiz, renkli bir ilçemiz… Güzel isimler yetiştiren bir ilçemiz. Bir Sürmene’de daha dışarıda var. Geçen hafta İstanbul’daydık. Güçlü iş insanlarımız var. Onlarla da işbirlikleri yaparak güzel işler, sosyal işler üreteceğiz. Ben Sürmene’nin köylerinin su sıkıntılarını, yol sorunlarını biliyorum. Onları da sizlerden alacağımız bilgilerle göreve gelir gelmez bismillah deyip çözeceğiz. Biz istiyoruz ki, Trabzon olarak güçlü bir şekilde işbaşına gelelim. Yani Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak da Sürmene olarak da seçimleri iyi bir oranla kazanacağız ama Trabzon olarak büyükşehirlerde birinci çıkalım. Elin güçlü olunca Ankara’da daha güçlü oluyorsun. Bunu test ettim. Eğer birinci çıkarsak Ankara’da bir istediğimiz zaman iki kopartıp getiririz. Bunu yapabiliriz. Bunu yapabilecek birikimimiz oluştu, hem özgüvenimiz var, hem de siyasi gücümüzü var.

Arkamızda bütün hizmetlerin banisi olan Recep Tayyip Erdoğan var. Şu anda bütün köylerimizde yol sorunları var. Ama Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız hemşehrimiz. Yine doğalgaz işimiz var. Ama Enerji Bakanımız Trabzonlu. Bu şehir için gideceğiz, koşturacağız. Soyadımız gibi de Genç’iz daha… Yapabiliriz bunları… Yapmak istiyoruz. Hakikaten bu şehrin evladı olarak, bu şehrin havasını bilen biri olarak hizmet etme heyecanımız ilk günkü gibi var. 37 muhtarımızla beraber bir kardeşlik hukuku içerisinde bu hizmetleri yapabiliriz. Sürmene ve Trabzon’umuzu güzelleştirebiliriz. Sürmene zaten güzel bir ilçemiz. Sürmene tabiatıyla, siluetiyle beraber güzel bir ilçemiz. Ama burada yaşama sebeplerini daha çok artıran bir anlayışı ortaya koymak önemli. Sahil düzenlemeleriyle beraber bu çalışmaları yapabilmek önemli. Sürmene’mize daha kaliteli, daha nitelikli hizmetler yapabilmek bizim işimiz.” diye konuştu.

“EN GÜZEL HİZMETLERİ YAPACAĞIZ”
Muhtarlarla, belediye başkanlarıyla, başkan yardımcılarıyla istişare edip hazırlayacakları program doğrultusunda ilçelerdeki projeleri bir bir hayata geçireceğini belirten Genç, “İnşallah hem muhtarlarımız, hem biz, bu süreci geçtikten sonra Trabzon’umuzda ve Sürmene’mizde güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Kalıcı olan gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Biz bunun derdindeyiz, ona talibiz. Daha doğrusu şu. Şimdi makam sahibiyiz ama ben diyorum ki, bu makamlardan geçtikten sonra Sürmene’ye geldiğimde, Ormanseven’e, Oylum’a, Yeniay’a gittiğimde selâmımız alınıyorsa bize lazım olan da kalıcı olan da budur. Bunun için de çok çalışacağız ve halkımıza en güzel hizmetleri yapacağız. Bu güzel hizmet yolculuğunda Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu istişarelerimiz sık sık devam edecek. Büyükşehir’e gelir gelmez, belediye başkanlarımız, başkan yardımcılarımız ve muhtarlarımızla beraber planımızı, programımızı yapıp yola çıkacağız.” açıklamalarında bulundu.

“HİZMET YOLCULUĞUNA BAŞLAYACAĞIZ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye Sürmene’den her zaman yüksek oranda destek çıktığını bu seçimlerde de verilecek desteğin çok önemli olduğunu dile getiren Genç, “Cumhurbaşkanımıza Sürmene’den verilen destekler çok çok kıymetlidir. Sürmene her zaman AK Partimizin ve Cumhurbaşkanımızın arkasında yüksek bir destekle durmuştur. Şu anda cumhurbaşkanımız ülkemizin meseleleriyle ilgilenirken, diğer taraftan dan dünyanın sorunlarıyla ilgileniyor. Ona verilecek bir oy İslâm adına, ülkemiz adına, Müslümanlar adına yaptığı mücadeleye katkıdır. Onun için yine bir gayreti ortaya koyalım Cumhurbaşkanımıza Sürmene ve Trabzon olarak bu desteği verelim. Ondan sonra da yeni bir hizmet yolculuğuna başlayalım. Bu yolculuğumuzun Trabzon’umuza Sürmene’mize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” değerlendirmelerinde bulundu.

“SÜREKLİ İSTİŞARE EDİYORUZ”
AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Hüseyin Azizoğlu ise, Büyükşehir Adayı Genç’in sorunları çok iyi bildiğini ve göreve gelir gelmez bu sorunların çözülmesi için gayret edeceğini ifade ederek şöyle konuştu: “Başkanımızın Büyükşehir yolculuğu hepimiz tarafından sevgiyle karşılandı. Biz de Sayın Başkanımızın bize vermiş olduğu görevle şu ana kadar 17 mahallemizin ziyaretini bitirdim. Her mahallemize ne yapılmış, ne yapılması gerekiyor, ne eksik gibi konularda istişareler yaptık. Sayın Başkanımızla hayata geçireceğimiz projelerle ilgili sürekli istişareler yapıyoruz. Güzel projeler çıkartıyoruz. İnşallah hafta sonu bunları açıklayacağız. Mahallelerimizin bütün sorunlarına vakıfız. Sayın Ahmet Metin Genç başkanımız en büyük şansımız. Sorunlarımızı çok iyi biliyor. Bu sorunları ortadan kaldırmak için hep birlikte mücadele edeceğiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber