Başkan Genç şoförlerle buluştu! "Aynı gayreti ortaya koyacağım"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, şoförlerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Genç şoförlerle buluştu! "Aynı gayreti ortaya koyacağım"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan ve Yönetimi ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğe önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Cumhur İttifakı Ortahisar Belediye Başkan Adayı, Ergin Aydın, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hakan Usta ve çok sayıda şoför esnafı katıldı.

Başkan Genç şoförlerle buluştu! "Aynı gayreti ortaya koyacağım"

Yemekte şoför esnafının sorunları ve dolmuştaki dönüşüm süreci ele alındı.
Genç, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, şoför esnafının sorunlarının farkında olduğunu söyledi. Genç, "Bu güzel akşamda bizi bir araya getiren Oda Başkanımız Sayın Hakan Usta Bey’e teşekkür ediyorum. 22 senedir siyasetin içinde olan bir kardeşinizim. Özellikle son 10 yılda Ortahisar Belediye Başkanınız olarak sizlerin sorunlarına vakıf olan bir kardeşinizim. Dolmuşdaki dönüşüm süreçleri başta olmak üzere birçok konuda sorunlar, sıkıntılar yaşanıyor. Ama biz de çözüm merci olarak şoför esnafımız için en iyi olacak çözüm neyse onun için hareket ettik.

Başkan Genç şoförlerle buluştu! "Aynı gayreti ortaya koyacağım"

İnşallah bundan sonraki süreçte de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanınız olarak aynı anlayışı, aynı gayreti ortaya koyacağım. Biz istiyoruz ki Ortahisar’ımız, Büyükşehrimiz ve 18 ilçemizin tamamından güçlü çıkalım ve yeni hizmet yolculuğumuzda siz şoför esnafımız başta olmak üzere bütün kesimlerimize ve şehrimize güzel hizmetler yapalım. Bu niyetteyiz. Bu düşüncedeyiz. Bu karardayız.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber