Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi çalışanlarıyla vedalaştı! "Emeğinizin karşılığını almanız için gayret ettim"

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediyesi çalışanlarıyla vedalaşmak için bir araya geldi.

Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi çalışanlarıyla vedalaştı! "Emeğinizin karşılığını almanız için gayret ettim"

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediyesi çalışanlarıyla vedalaşıyor.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediyesi’nin birim müdürlüklerinde çalışanlara veda ziyaretlerinde bulundu.

Belediye çalışanlarına hitap eden Başkan Genç, “Sizin ortaya koyduğunuz bu gayret bizim Cumhurbaşkanımız tarafından yeni dönemde Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak takdir edilmemize sebep olan bir çalışmadır. Bu iş bir ekip işidir. Bir başkan sadece başkan olduğu için aday gösterilmez değil mi? Ortahisar Belediyesi’ni kurmak, yönetmek, bütün kadroyla beraber bir şeyler başarmışız ki, Büyükşehir’e aday gösterildik. Sizin şehrimize yaptığı hizmet bizim Büyükşehir’e takdir edilmemize sebep oldu.” dedi.

“HALKIMIZIN YAŞAMINI KOLAYLAŞTIRDIK”
İlk olarak belediyenin Akoluk Mahallesi Yerleşkesini ziyaret eden Başkan Genç, belediye çalışanlarıyla helalleşti. Belediye çalışanlarına bugüne kadar yaptıkları gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür eden Başkan Genç, “Siz değerli mesai arkadaşlarımızla birlikte bugüne kadar özellikle hemşehrilerimizin bizden beklediği altyapıya, ulaşıma ve erişime dönük, halkımızın yaşamını kolaylaştırmaya dönük güzel çalışmalar yaptık. O nedenle ben hepinize bundan dolayı, verdiğiniz bu emek ve gösterdiğiniz fedakârlık ve mesai mefhumu tanımaksızın ortaya koyduğunuz bu gayret nedeniyle buradaki bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İzinli ve görevde olan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. “ dedi.

“HALKIMIZA HİZMET ETMENİN GURURUNU VE MUTLULUĞUNU YAŞADIK”
Belediyeciliğin halka hizmet olduğunu bu nedenle kutsal bir iş olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, “Hizmet Allah’ın nasibiyle oluyor ama en güzeli hizmeti yaptığınız zaman aldığınız manevi mutluluk da oluyor. Bu çalışmaları hep beraber yaptık. İyi günlerimiz oldu, sıkıntılı günlerimiz oldu ama günün sonunda halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu hep beraber hissettik ve yaşadık. Çünkü bir işi yaptığınız zaman sadece bir işi yapmış olmuyorsunuz, belediyecilik işi kamudaki diğer işlerden biraz daha farklı. Biz aynı zamanda bir iş yaptığımız zaman halkımızın bir ihtiyacını da gidermiş oluyoruz, karşılamış oluyoruz. Bu nedenle hem bir vazife ifa ediyoruz ama hem de vatandaşımızın mutluluğuna katkı sağlamış oluyoruz. O nedenle kutsal bir iş.” diye konuştu.

“KARARLI ADIMLARLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde aynı hizmet anlayışı doğrultusunda çalışmalarına devam edeceğinin altını çizen Başkan Genç, “Şimdi biz yeni bir dönemin arifesindeyiz. Cumhurbaşkanımızın takdiriyle beraber Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim. Yine aynı mesai birlikteliğimiz devam edecek ama bugüne kadar 10 yıl birlikte çok büyük gayreti ortaya koyduğum siz değerli mesai arkadaşlarımla, kardeşlerimle vedalaşmak istedik. Çünkü 10 sene epeyce bir zaman. İlk kuruluşumuzda belediyemize yeni devirler yapılırken, bir yandan da hizmetlerin aksamaması lazımdı. Böyle bir sorumluluğumuz var. Ama büyük bir heyecanla başlamıştık. Şimdi de yine aynı anlayışla beraber devam edeceğiz.

İnşallah Büyükşehir’deki kardeşlerimizle ve Ortahisar’daki siz değerli mesai arkadaşlarımızla hizmet yolunda kararlı bir şekilde aynı adımlarla devam edeceğiz. Ben bugüne kadar ki çalışmalarımızda çok büyük gayreti ortaya koyan siz değerli mesai arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda size içten başarı dileklerimi iletiyorum. Allah kazasız, belasız bir çalışma dönemi sizlere de bizlere de nasip etsin.” diye konuştu.

“EMEĞİNİZİN KARŞILIĞINI ALMANIZ İÇİN GAYRET ETTİM”
Bundan sonda da kardeşlik ve mesai arkadaşlığı hukuku çerçevesinde çalışmalarına devam edeceğini kaydeden Başkan Genç, "Ben buradaki mesai arkadaşlarımızın emeğinin karşılığına ulaşabilmesi için elimizden geldiği kadar ve belediyemizin imkânları doğrultusunda bir çalışma yapmaya gayret ettim. Onun gayretinde oldum en azından. Başkan Adayımız Ergin Aydın Bey’in deneyimi ve tecrübesi olduğunu siz de biliyorsunuz. Aynı anlayışı onunla beraber de paylaşacağım. İyi bir uyum içerisinde hem Büyükşehir hem de Ortahisar aynı anlayışla devam edeceğiz. Bizden yana bütün kardeşlerimize hakkımızı, hukukumuzu helal ediyoruz. Sizlerin de helal etmesini arzu ediyorum, rica ediyorum. İnşallah, bundan sonra da kardeşlik hukuku çerçevesinde şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” cümlelerini kullandı.

“EN YAŞANABİLİR ŞEHİRLER ARASINDA ŞAMPİYON OLMALIYIZ”
Temizlik İşleri Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Genç, Trabzon’un en yaşanabilir şehirler sıralamasında 10. Sırada yer almasında birim çalışanlarının çok büyük gayretinin olduğunu belirterek şöyle konuştu: “10 yıldır belediye başkanı olarak vazifemizi sizlerle beraber ifa ettik. Belediyemizin kuruluşundan itibaren bu süre içinde belediyemizin hem kurumsallaşmasında, hem de eş zamanlı olarak bu hizmetleri yapan, en yoğun birimimiz Temizlik İşleri… Şu anda 400’e yakın mesai arkadaşımız burada var. Bezim en temiz şehir olma yolunda bir irademiz vardı. Bu konuda Başkan Yardımcımız Fatih Göktaş, Müdürümüz Ahmet Gelir ile siz değerli mesai arkadaşlarımız çok büyük gayreti ortaya koydu. O nedenle mesai mefhumu gözetmeden bu gayreti ve fedakârlığı ortaya koyan siz değerli arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum.

Allah hepinizden razı olsun. Zaman mefhumu tanımadan gayret ortaya koyan mesai arkadaşlarımızsınız. Yaptığımız iş kutsal iş. Çünkü halkımıza hizmet ediyoruz. Halkımıza hizmet etmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Niye? Hemşehrilerimiz en temiz şehirde yaşasın diye. Şu anda Trabzon yaşam standartları bakımından Türkiye’de 10. sırada. O standartların içinde sizin faaliyet alanınız olan çevresel koşullar, yani en temiz çevrede yaşayabilme şartları da var ama Trabzonlulara bu yakışmaz. İnşallah bu dönemde aynı anlayışla beraber sizlerle beraber bunu daha yukarılara çıkarmanın gayretinde olacağız. Trabzonlular için derece her zaman şampiyonluktur. Bu da yeni dönemde çalışmalarımızdan bir tanesi olacak.”

Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi çalışanlarıyla vedalaştı! "Emeğinizin karşılığını almanız için gayret ettim"

“BU HİZMET KERVANININ İÇERİSİNDE YER ALACAĞIZ”
Belediyeciliğin ekip işi olduğunu ifade eden Başkan Genç, “10 yıllık zaman diliminde iyi günümüz, kötü günümüz oldu. İki arkadaşımız vefat etti, onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Çalışmalarınızda sizlerle birlikte olmanın gayreti içinde oldum. Sizin ortaya koyduğunuz bu gayret bizim de Cumhurbaşkanımız tarafından yeni dönemde Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak takdir edilmemize sebep olan bir çalışmadır. Bu iş bir ekip işidir. Bir başkan sadece başkan olduğu için aday gösterilmez değil mi?

Ortahisar Belediyesi’ni kurmak, yönetmek, bütün kadroyla beraber bir şeyler başarmışız ki, Büyükşehir’e aday gösterildik. Sizin şehrimize yaptığı hizmet bizim Büyükşehir’e takdir edilmemize sebep oldu. Yeni dönemde de Büyükşehir Belediyesi olarak Allah nasip ederse aynı anlayışla devam edeceğiz. Yine sizi bırakmıyorum, yine beraberiz. Büyükşehir’de, Ortahisar’da yine bu hizmet kervanının içerisindeyiz.” şeklinde konuştu.

Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi çalışanlarıyla vedalaştı! "Emeğinizin karşılığını almanız için gayret ettim"

“SİZLERE VERDİĞİM SÖZÜ TUTTUM”
Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin maaşlarını diğer birimlerde çalışanlardan yüksek tuttuğuna dile getiren Başkan Genç, şunları aktardı: “İlk kuruluşta ORBEL çalışanımız 1480 lira alıyordu, Temizlik işleri çalışanımız ise 1100 lira alıyordu. Ben maaşları eşitleyeceğim ve bir fark olursa bu temizlik işleri çalışanlarının lehine olacak demiştim. Çok şükür o sözümü tuttum. Şu anda 500 TL civarında bir fark var. En az alan 28 bin TL alıyor. Bunlar yeterlidir anlamında söylemiyorum. Bizler soğukta evimizdeyken sizler sokağı süpürüyorsunuz. Bu kutsal bir vazifedir ve ona saygının gereğini yapmaya çalıştık. Şunu sizler de gördüğünüz ki, belediye başkanınız olarak mümkün olduğunca, imkânlarımızı zorladık.

Yeni dönemde de aynı anlayışla devam etmek istiyoruz. Ergin Aydın Başkanımızla inşallah uyum içerisinde çalışacağız. Sizden kopmayacağız, yine sizlerle beraber olacağız. Biz bütün mesai arkadaşlarımıza hakkımızı helal ediyoruz. Sizlerin de aynı şekilde hakkı ve hukukunu helal etmesini rica ediyorum. Yeni dönemin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Allah kazasız, belasız çalışmayı hepimize nasip etsin.”

Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi çalışanlarıyla vedalaştı! "Emeğinizin karşılığını almanız için gayret ettim"

“BİR BAŞARI NETİCESİNDE ADAY GÖSTERİLDİM”
Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nü ziyaretinde belediyenin kurumsallaşması sürecinde bütün zorlukları belediye personeliyle birlikte aştığını aktaran Başkan Genç, “Bütün zorlukları sizlerle beraber aştım. Kurumsallaşmak öyle kolay değil. Bir yandan da hizmet etmemiz gerekiyordu. Bütün bu çalışmaları sizlerle beraber yaptık. O nedenle bu gayreti ortaya koyan siz değerli arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu gayretin sonucunda da başardığımız işlerin fazla olması nedeniyle bu kurumun başındaki kişi olarak Cumhurbaşkanımız tarafından Büyükşehir’e aday gösterildik.

Bir başarı neticesinde aday gösterildim. Bu da kadro işidir. Bu kadronun sahibi sizlersiniz. Allah nasip ederse sizlerin de desteğiyle yeni dönemde yine aynı anlayışla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu minvalde göstermiş olduğunuz katkıya, sorumluluğa, çalışmalarınıza ve halkımıza arzu ettiğimiz hizmetleri yaptığınız için çok çok teşekkür ediyorum. Bütün bu çalışmalarla beraber Trabzon en yaşanabilir şehirler sıralamasında 10. sırada yer alıyor. İnşallah yeni dönemde bu derecemizi daha yukarıya taşıyacağız. Biz Trabzonlular iddialı insanlarız. Hep birinci olmayı isteriz. Hepinizden Allah razı olsun, teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi çalışanlarıyla vedalaştı! "Emeğinizin karşılığını almanız için gayret ettim"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber