Başkan Genç meclis üyeleriyle buluştu! "Trabzon'daki sonuç bütün Türkiye'ye sirayet ediyor"

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adaylarıyla bir araya geldi .

Başkan Genç meclis üyeleriyle buluştu! "Trabzon'daki sonuç bütün Türkiye'ye sirayet ediyor"

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediyesi Meclis üyeleriyle, meclis üyesi aday adaylarıyla kahvaltı programında buluştu.

Programa; AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Nazif Baytar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Çihan, Ortahisar Kadın Kolları Başkanı Gülsüm İmamoğlu, AK Parti Ortahisar Belediyesi meclis üyeleri, meclis üyesi aday adayları ile çok sayıda partili katıldı.

“HER ZAMAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ARKASINDA OLACAĞIZ”
Partililere hitap eden Başkan Genç, AK Parti’de makam, rütbenin önemli olmadığını, önemli olanın bir dava uğrunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında yürümek olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu: “Bu buluşmayı gerçekleştiren ve teşkilatta görev alan kardeşlerimizi ve meclis üyesi aday adaylarımızla birlikte ilk kez bu toplantıyı ayarlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanımız Selahaddin Çebi’ye çok teşekkür ediyorum. AK Parti’nin en büyük gücü birlik ve beraberliğidir. Hâl ve şart ne olursa olsun, bir yere aday olalım olmayalım, bir yere aday gösterilelim gösterilmeyelim, asıl olan kutlu lider Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında her zaman dimdik yürüyebilmektir, onun yanında yürüyebilmektir. Çünkü çok değerli arkadaşlar bizim üzerimizde bir sorumluluk vardır, hem de yüzü gözü bizde olan mazlum milletlere karşı da bir sorumluluk var. O nedenle AK Parti’de, bu geniş kadroda illâ da bir yerlerde olacağız diye bir amaç, gaye yoktur. Ama ‘Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında her zaman olacağız’ diye bir karar vardır, bir irade vardır. Bu kutlu yolculuk 22 yıldır milletimize mahcup olmadan devam ediyor. Önemli olan da budur, yazılacak olan budur. Siyaset irade ortaya koymayı gerektirir, kararlılığı gerektirir. Bir karar verdik. Tarihin bu zaman kesitinde kendisini milletine adamış olan Recep Tayyip Erdoğan’ın peşinden yürümeye karar verdik. Onun için rütbe, makam, sıfat hiç önemli değil. Bugün bu birlikteliği görmek bize bu gücü veriyor.”

Başkan Genç meclis üyeleriyle buluştu! "Trabzon'daki sonuç bütün Türkiye'ye sirayet ediyor"

“BÜTÜN KESİMLERLE BERABER ÇALIŞACAĞIZ”
Belediye meclis üyeliklerinin bütün kesimleri ve bölge dengelerinin gözetilerek hazırlandığını ifade eden Başkan Genç, “Netice itibarıyla belli sayıda meclis üyesi adayı belirleme sorumluluğu oluyor. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız en büyük dinamik güçlerimiz. Onları da bu dava uğrunda yerel yönetimlerde ikame etmeye çalışıyoruz. Bir denge gözetmemiz gerekiyor. Komisyonlarda çalışacak arkadaşlar olacak. Teknik kadroda olacak arkadaşlar var. Bir taraftan da bölge dengelenmesi sağlanacak. Kolay işler değil... Ama burada belirlenen 37 adayımızla değil, 88 adayımızla beraber inşallah biz bu yolculuğu 31 Mart’a kadar sürdüreceğiz. Ve gözüm arkada kalmadan kurucusu olduğum Ortahisar Belediyesi Başkanlığı vazifesini Ergin Aydın Kardeşimize ve 37 meclis üyemize inşallah teslim edeceğim. 37 meclis üyemizi orada vazifeli olacak ama meclis üyesi aday adayı olan bütün arkadaşlarımız bizim mesai arkadaşımız olmaya devam edecek. Biz de Büyükşehir Belediye Başkanı olacağız. Engelli kardeşlerimizin aday adaylığını kıymetli buluyorum. Çünkü onlar özverili bir şekilde çalışıyorlar. Bütün kesimlerimizle beraber çalışacağız, beraber bu gayreti ortaya koyacağız. O nedenle illa meclis üyesi listesinde olmak asıl olan değil, ondan sonra da hem Büyükşehir hem Ortahisar uhdesinde aynı anlayışı ortaya koyan anlayışa imza atmak kıymetlidir.” diye konuştu.

“EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE BU SÜRECİ TAMAMLAYACAĞIZ”
17 Şubat’ta Cumhurbaşkanının Trabzon mitinginden sonra Cumhurbaşkanıyla sohbetinde vermiş olduğu şampiyonluk sözünü yinelediğini ifade eden Başkan Genç, “Cumhurbaşkanımızla mitingden sonraki sohbetimizde aynı şeyleri konuştuk. ‘Şampiyon olacağız’ diye sözümüzü yineledik. Ama ben bu sözü AK kadrolarımızla, ana kademelerimizle gençlik ve kadın kollarımıza güvenerek verdim. Bizim dinamik gücümüz bu kadrolarımızdır. El ele vererek, gönül gönüle vererek bu süreci inşallah en iyi şekilde tamamlayacağız.” cümlelerini kullandı.

Başkan Genç meclis üyeleriyle buluştu! "Trabzon'daki sonuç bütün Türkiye'ye sirayet ediyor"

“TRABZON’DAKİ SONUÇ BÜTÜN TÜRKİYE’YE SİRAYET EDİYOR”
Trabzon’daki seçim sonuçlarının İstanbul için de çok büyük önem taşıdığını kaydeden Başkan Genç, “Trabzon seçimi, İstanbul seçimi için de önemlidir. Buradaki güç, burada oluşun enerji, belki coğrafya olarak küçük ama bütün ülke sathına başta İstanbul olmak üzere sirayet ediyor. O nedenle eşimiz, dostumuz, akrabamız, bütün gayretimizi ortaya koyalım. İstanbul için de bu gayreti ortaya koyalım. Çünkü partimizin en büyük gücü, yerel yönetimlerdir. Cumhurbaşkanımız İstanbul Belediye Başkanı olarak tebarüz etti. Orada yaptığı işler, icraatlar ve ona duyulan güvenle beraber 22 senedir aralıksız Türkiye Cumhuriyeti’ni idare ediyor. Yetmedi Türkiye’yi hem bölgesinde, hem de uluslararası arenada bir dünya lideri gibi temsil ediyor. Allah başımızdan eksik etmesin. Dur durak demiyor. Bir taraftan dünyanın işiyle uğraşırken, bir taraftan da Trabzon ve Rize’ye geliyor veya 50 ile gidecek. Bu iş ancak fedakârlıkla olur, başka türlü izah edilemez. Recep Tayyip Erdoğan’ın örnekliği, yürüyüşü ancak adanmışlıkla olur, adanmayla olur. O bu işe kendisini adamış, milletine kendisini adamış, atanmış değil. Atanmışlar da geldi geçti, memlekette. Ama o adanmış… Onunla beraber yol yürümek ne kadar kıymetli değil mi? Allah bu yolculuğumuzu daim eylesin.” şeklinde konuştu.

“DÜNYA TÜRKLERİ BEKLİYOR”
31 Mart Seçim sonuçlarının dünyaya bir mesaj niteliğinde olacağına vurgu yapan Genç, “Şu anda katil İsrail özellikle soykırım yapıyor ve çocukları katlediyor. Özellikle kadınları katlediyorlar, çocuk doğurmasın diye. Çağın bu kesitinde diyorum ki, dünya Türkleri yeniden bekliyor. 400 sene bizim atalarımız orayı, sulh ve sükûnet içerisinde, hiçbir sıkıntı olmadan yönettiler. Ama şimdi sırf Müslüman oldukları için bebekler, anneler orada katlediliyor. O nedenle büyük ve güçlü bir Türkiye’ye yeniden ihtiyaç var. O nedenle 21. yy.’da Türkiye yeniden arenaya çıktı. Bunu gören güçler işte şu anda bizim burnumuzun dibinde. Rusya ve ABD’si de birbirini aratmıyor. Dolayısıyla bu yolculuk sadece bir yerel seçim değil… “ ifadelerini kullandı.

Başkan Genç meclis üyeleriyle buluştu! "Trabzon'daki sonuç bütün Türkiye'ye sirayet ediyor"

“YÜRÜYÜŞÜMÜZ HİÇ DEĞİŞMEDİ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın peşinden ilelebet yürümeye devem edeceklerinin altını çizen Başkan Genç, “Cenab-ı Allah bizi 18 ilçemizde de muzaffer kılacak, buna yürekten inanıyorum. Çalışıyoruz, çalışacağız, karşılığını da alacağız. Ama artıracağımız her oyun, cumhurbaşkanımıza güç olduğunun bilincinde olacağız. Gayret bizden, tevfik Allah’tan… Bütün meclis üyesi aday adaylarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bu iş cesaret işidir. O nedenle 88 kardeşimi birbirinden ayırt etmeden gönülden tebrik ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Görev verilse de verilmese de AK Parti’de yürüyüş hiç değişmedi, Recep Tayyip Erdoğan’ın peşinde sonuna kadar ilelebet yürümeye karar verdik. Arkadaşlar ‘İstikamet kerametten evlâdır’ derler. Keramet bir anlıktır, çok önemli bir şeydir ama sürekli değildir. Ben tekrar eşinden, dostundan fedakârlık ederek bu mücadeleyi ortaya koyan dava arkadaşlarıma gönülden çok teşekkür ediyorum. Kıymetli ilçe başkanımıza ve belediye başkan adayımıza çok teşekkür ediyorum. Bu ipi teşkilatımızla birlikte göğüsleyeceğiz inşallah. Artık Ergin Aydın’a Ortahisar Belediye Başkanım diyorum.” açıklamalarında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber