Başkan Genç basının karşısına çıkacak
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin üzerinden tam 2 yıl geçti. Bu 2 yıllık zaman zarfında belediyeler, icraatlarını basın toplantıları aracılığıyla kamuoyuyla paylaşıyor.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de pazartesi günü yapacağı basın toplantısı ile Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirdiği projeler, devam eden çalışmalar ve gelecekte yapmayı planladığı icraatlarla ilgili kamuoyuna bilgi verecek.
Genç’in bu toplantı öncesinde kurmayları yoğun bir çalışma programı yürütüyor. Görsellerle basın mensuplarına aktarılacak olan toplantıda, Genç’in yeni müjdeli haberler vermesi de bekleniyor.
Basın toplantısında ilk olarak Genç projelerden bahsedecek, ardından da basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.
Söz konusu toplantıya basın mensuplarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

