Başkan Ekim, Akçaabat'ı ziyaret ediyor "Hep birlikte çalıştık"

Akçaabat Belediye Başkanı ve AK Parti Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında tüm mahalleleri ziyaret ediyor.

Başkan Ekim, Akçaabat'ı ziyaret ediyor "Hep birlikte çalıştık"

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Akçaabat Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat’ı arşınlıyor.

Görev süresi boyunca da temel belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra sık sık Akçaabatlılarla buluşan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, bu kez seçim çalışmaları kapsamında şehrin tüm mahallelerini ziyaret ediyor.

Başkan Ekim, Akçaabat'ı ziyaret ediyor "Hep birlikte çalıştık"

Yeni dönemde Akçaabat için yapacağı işleri, hayata geçireceği projeleri ve ilçeye kazandıracağı yatırımları detaylarıyla birlikte Akçaabatlılara anlatan Başkan Ekim, Akçaabatlıların yeni dönem için kendisinden beklentilerini, isteklerini ve taleplerini dinliyor.

RAMAZAN AYINDA DA ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

Mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, gündüz esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaparak herkesle hasbihal ediyor akşamları ise mahalle buluşmaları gerçekleştirmeye devam ediyor.

Ramazan Ayında da ziyaretlerine ara vermeden devam eden Başkan Ekim, mahallilerin iftar sofralarına konuk oluyor; teravih namazlarında birlikte saf tutuyor.

Başkan Ekim, Akçaabat'ı ziyaret ediyor "Hep birlikte çalıştık"

Akçaabat’ı karış karış arşınlayan Başkan Ekim, “Akçaabat’ımızda daha çok projemiz yükselecek; şehrimiz daha da çok gelişecek. Yeni dönemde de durmadan şehrimize vizyon projelerimizi kazandırmaya devam edeceğiz. Dışardan bakanların gıpta ettiği, içerisinde yaşayanların ise mutlu olduğu bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Şehrimizin gelişimiz Akçaabatlılarımızın refahı için bugüne dek dirsek temasıyla hep birlikte çalıştık. Hemşehrilerimizin destekleriyle bugünlere geldik. Yine henşehrilerimizin destekleriyle şehrimizi daha da ileriye taşıyacağız. Gönül belediyeciliği felsefesiyle ilk günkü aşkla, sevdayla, heyecanla ve kararlılıkla çalışıyoruz. Hizmetin en güzeli Akçaabat’a yakışır; Akçaabatlılara değer.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber