Balta: "Güçlü bir Türkiye’ye kavuşacağız"

Muhammet Balta Ortahisar ve Vakfıkebir’de!

Balta: "Güçlü bir Türkiye’ye kavuşacağız"

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Türkiye anayasa değişikliğiyle daha etkin yönetilecek, daha hızlı karar alacak, sadece milletin egemen olduğu güçlü bir demokrasi ve güçlü bir Türkiye’ye kavuşacağız" dedi.

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’nın 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasıyla ilgili çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Milletvekili Balta bu kapsamda Ortahisar İlçesi Kalkınma Mahallesi ve Vakfıkebir Rıdvanlı mahallesinde esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. İlk olarak Ortahisar İlçesi Kalkınma mahallesinde esnaf ziyaretinde bulunan Balta “2002 Ak Parti'nin iktidara gelmesiyle birlikte 5 genel seçim, 3 yerel seçim, 2 referandum, 1 Cumhurbaşkanlığı seçimiyle toplam 11 seçim yapıldı. Önümüzde ki seçim 12.si olacak. Bugüne kadar Trabzon kendisine yakışanı yaptı. Sandığa gitti, vicdanına danıştı ve gerekeni yaptı. Ben inanıyorum ki hemşerilerim 16 Nisan'da da Türkiye'nin istikbaline, istikrarına ve istikametine sahip çıkarak oyu 'evet' kullanacak. "Bu 'evet'lerle birlikte Türkiye yeni bir döneme girecek. Önümüzdeki süreçte bu 'evet'lerin ne manaya geldiğini ve ne kadar önemli olduğunu hep beraber göreceğiz. Türkiye anayasa değişikliğiyle daha etkin yönetilecek, daha hızlı karar alacak, sadece milletin egemen olduğu güçlü bir demokrasi ve güçlü bir Türkiye’ye kavuşacağız" dedi.

Balta:
 
“GELECEĞİMİZİ DÜŞÜNMELİ VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ‘EVET’ DEMELİYİZ”

Türkiye’nin güçlenmesini istemeyenlerin, hummalı kampanyalar yürüttüğünü ancak Türk milletinin onlara yanıtı 16 Nisan’da vereceğini söyleyen Balta, “Bugüne kadar inanmadığımız, güvenmediğimiz hiçbir konu ile halkımızın karşısına çıkmadık. Bugün yine inandığımız bir doğru ile karşınızdayız. Türkiye’nin geleceğini yakından ilgilendiren böylesi önemli bir referandumda, kimler yeni sisteme karşı çıkıyor diye baktığımızda, birçok yabancı ülkenin, bizim iç meselemize burunlarını sokmaktan kaçınmadıklarını görüyoruz. Almanya ile Hollanda işi gücü bırakmış Türkiye’de hayır çıksın diye uğraşıyor. 15 Temmuz’da bu ülkeyi kan gölüne çeviren FETÖ, hayır için çalışıyor IŞİD de hayır diyor. Tabii CHP’de hayır diyor. Türkiye’nin güçlenmesini, dünya lideri bir ülke olmasını istemeyen bu ülkelerin, neden böyle bir kampanya içerisinde olduğunu anlamak, hiç de zor değil. Bu referandumda çocuklarımız, geleceğimizi düşünmeli ve güçlü Türkiye için ‘evet’ demeliyiz” diye konuştu.

Balta:
 
SİSTEM UZLAŞMAYI GETİRİYOR!

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, akşam saatlerinde de referandum çalışmalarını Vakfıkebir ilçesinde sürdürdü. Sahil bölgesindeki çay bahçelerini ziyaret ettikten sonra Rıdvanlı mahallesinde hemşerileriyle bir araya gelip Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili sorulara cevap veren Balta şunları söyledi. “Muhalefet aslı astarı olmayan bin türlü yalanlarla halkımızı kandırmaya çalışıyor. Neymiş efendim rejim değişiyormuş, tek adamlık geliyormuş. Bu iddialar tamamen asılsız. Zaten yalan söylemeden 'Hayır' propagandası yapmak imkansız çünkü iddiaları gerçek dışı. 18 maddeyi tek tek inceleyelim ,rejim değişikliğine yönelik tek bir ibare bile bulamayız. Tek adamlık iddialarına gelince, mevcut sistemde Cumhurbaşkanına sadece vatana ihanetten soruşturma açılabilirken yeni sistemle bütün idari suçlarla ilgili cumhurbaşkanı hakkında soruşturma başlatılabilecek. Yani sistemin içinde tek adamlık yok, partilerin arasında uzlaşmayı zorlayan bir sistem var. Milletin vekili olarak halkı doğru bilinçlendirmek bizlerin görevi.”

Balta:

Balta:

Balta:

Balta:

Balta:

Balta:

Balta:

Balta:

Balta:

Balta:

Balta:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber