Bakanlık heyeti Trabzon'da! Fabrika için yer bakılıyor

Trabzon'da Bakanlık heyeti Model Fabrika için uygun yerleri inceledi.

Bakanlık heyeti Trabzon'da! Fabrika için yer bakılıyor

Trabzon'da Model Fabrika kurulması çalışmaları kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı heyeti Trabzon'da incelemelerde bulundu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Abdullah Başar ve beraberindeki bakanlık heyeti, Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezinde model fabrika kurulması için önerilen mekanları inceledi.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, DOKA Genel Sekreteri Kemal Akpınar, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Şafak ve diğer ilgililerin de yer aldığı inceleme gezisinin ardından Trabzon Vali Yardımcısı Ali Yılmaz'ın katılımıyla KTÜ Rektörlüğünde bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, model fabrikanın Trabzon'da imalat ve sanayi işletmelerinde verimliliğin artırılmasına büyük katkısı olacağına inandıklarını belirterek, "Model Fabrika gelişmek isteyen firmalar için önemli bir fırsat yaratacaktır. Gerçek üretim hatlarındaki eğitimler verimliliği dolayısıyla katma değeri artıracaktır. Bakanlık heyetimiz önerilen iki yerde incelemelerde bulundu ve değerlendirmesini yapacak. TTSO tarafından Teknokent alanı içinde inşa edilen Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezi'nin en alt katındaki bölüm de uygun yerler arasında. İş dünyası olarak beklentimiz Model Fabrika'nın iş dünyası tarafından verimli olarak kullanılabilmesidir" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler