Bakan Uraloğlu Trabzon'da o proje için "çok su kaldırdı" diyerek açıkladı! "Bakanlık bünyemize aldık"

Bakan Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'da açıklamalarda bulundu.

Bakan Uraloğlu Trabzon'da o proje için "çok su kaldırdı" diyerek açıkladı! "Bakanlık bünyemize aldık"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti'nin Trabzon'da gerçekleştirdiği "Büyük Ortahisar Yürüyüşü"ne katıldı.

Uraloğlu, yürüyüş sonrası vatandaşlara hitap ettiği konuşmasında, "Hafif raylı sistem Trabzon’da çok su kaldırdı. Hafif raylı sistemi bakanlık bünyesine aldık, inşallah yapacağız" dedi.

uraloglu-hafif-rayli-aciklamasi-1.webp

Bakan Uraloğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"Ülkemizin neresinde ne lazımsa onu yaptık"

Varlığınız bize güç verdi, istikamet gösterdi. Biz de yolumuza devam ettik. Biz elbette ilçelerimizin, Büyükşehir ve illerimizin belediye başkanlarını seçiyoruz. Onlarla yolumuza devam ettik, etmeye devam edeceğiz. Ülkemizin neresinde ne lazımsa onu yaptık, yapmaya devam edeceğiz.

"Hafif raylı sistemi bakanlık bünyesine aldık"

Tanjanttan Zigana tüneline kadar Trabzon'da neler yaptığımızı sayabiliriz. Güney çevre yolunun temelini attık, yapmaya devam ediyoruz.

Hafif raylı sistem Trabzon’da çok su kaldırdı. Hafif raylı sistemi bakanlık bünyesine aldık, inşallah yapacağız.

Trabzon, yeni havalimanını yatırım programına aldırdı. Onun da takibini ve yapılmasını sağlayacağız.

Tren hep konuşulur. Samsun’dan Sarp’a kadar proje çalışmalarını başlattık. Tren Kırıkkale’den yola çıktı, buraya da gelecek inşallah.

uraloglu-hafif-rayli-aciklamasi-2.webp

"Durmak yok, yola devam"

Büyükşehir'de rekor oyla inşallah Ankara’ya gideceğiz. Ortahisar’da da en yüksek oyla seçileceğimize inanıyorum. Durmak yok yola devam. Allah hayırlı uğurlu etsin.

uraloglu-hafif-rayli-aciklamasi-3.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler