Bakan Uraloğlu Trabzon'a geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 8 Eylül Cuma günü bazı incelemelerde ve ziyaretlerde bulunmak üzere Trabzon'da olacak.

Bakan Uraloğlu Trabzon'a geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, tarifeli uçak ile Ankara’dan Trabzon’a gidecek.

8 Eylül Cuma günü Trabzon'da olacak olan Bakan Uraloğlu, saat 09:00'da Trabzon Valiliği'ni ziyaret edecek ve İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na iştirak edecek. Ardından saat 10:30'da Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ni, 10.45'de Ortahisar Belediyesi'ni ve saat 11:15'de AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek.

Uraloğlu daha sonra teşkilat mensupları ile bir araya gelecek. Saat 15:00'da Hayrat, 16:30'da Çaykara ve 17:30'da Dernekpazarı ilçelerinde AK Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret edecek olan Bakan Uraloğlu esnaf ziyaretlerinde de bulunacak. Saat 18.15'de Of-Çaykara Yolu şantiyesinde incelemelerde bulunacak olan Uraloğlu, gerçekleştirilecek olan brifing toplantısında projede gelinen son durum hakkında bilgi alacak.

Uraloğlu, Trabzon programını saat 19:15'de AK Parti Of İlçe Başkanlığı ziyareti ile tamamlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler