Bakan Uraloğlu Ankara’daki Trabzon Günleri’nde stantları tek tek ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara’da düzenlenen Trabzon Günleri’nin üçüncü gününde de hemşehrilerini yalnız bırakmadı. Etkinlik alanını gezen Uraloğlu, TS Club standında yoğun ilgiyle karşılandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara’da düzenlenen Trabzon Günleri kapsamında etkinlik alanındaki temaslarını sürdürdü. Organizasyonun üçüncü gününde stantları gezen Bakan Uraloğlu, ilk olarak Trabzonspor’un resmi ürünlerinin yer aldığı TS Club standına uğradı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim tarafından Bakan Uraloğlu’na, ziyaretin anısına bordo-mavili forma hediye edildi.

Başkan Bıyık’tan Bakan Uraloğlu’na Teşekkür

Bakan Uraloğlu’nun bir sonraki durağı ise Yomra Belediyesi tarafından kurulan tanıtım standı oldu. Burada Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ile bir araya gelen Bakan Uraloğlu, stanttaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, böyle anlamlı bir etkinliğin düzenlenmesinden ve gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Bakan Uraloğlu’na teşekkürlerini sundu.

Karşılıklı Teşekkür ve Kuymak Adam Ziyareti

Ziyaret sırasında Bakan Abdulkadir Uraloğlu da organizasyona sağladığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Samimi bir atmosferde geçen görüşmenin ardından Bakan Uraloğlu, fuar alanındaki "Kuymak Adam" standını da ziyaret etti.

 

Bakan Uraloğlu Horon Ekibiyle Horon Oynadı

Etkinlik alanında Karadeniz müziğinin sesini duyan Bakan Abdulkadir Uraloğlu, horon ekibinin davetini geri çevirmedi. Renkli görüntülerin yaşandığı o anlarda Bakan Uraloğlu, horon halkasına katılarak ekiple birlikte horon oynadı.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum