Bakan Süleyman Soylu Sen Anlat Karadeniz setinde

Bakan Süleyman Soylu Sen Anlat Karadeniz dizisinin setini ziyaret etti.

Bakan Süleyman Soylu Sen Anlat Karadeniz setinde

Haber61 - Haber Servisi - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon’da çekilen Sen Anlat Karadeniz dizisinin setini ziyaret etti.


Trabzon’da ilk olarak TÜGVA’yı ziyaret eden Bakan Soylu sonrasında AK Parti Ortahisar İlçe gençlik Kolları kongresine katıldı. Sonrasında Sürmene ilçesinde Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk adına yapılan İlköğretim Okulu’nun açılışı ve Hasan Tahsin Kırali Lisesi, ve Sürmene Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Temel Atma törenini yaptı.

Daha Sonra ise Sürmene Belediyesi tarafından organize edilen Hamsi festivaline katılan Bakan Süleyman Soylu Oylum Mollahasanoğulları Derneği’nin açılışını yaptıktan sonra Trabzon’da çekilen Sen Anlat Karadeniz dizisinin setini ziyaret etti.

Basn mensuplarının alınmdığı Yönetmen Osman Sınav ve oyuncularla bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir süre bohbet ettikten sonra setten ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber