Bakan Soylu Trabzon ilçelerini gezdi, halka seslendi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon ilçelerinde miting yaptı, halka seslendi.

Bakan Soylu Trabzon ilçelerini gezdi, halka seslendi

Haber61 / Haber Servisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli açılışlar ve ilçe ziyaretleri için Trabzon'a geldi. 

Saat 11.00 sıralarında Trabzon Havalimanı'nda uçakla gelen Bakan Soylu beklemeden Of'a geçti.

Of Hükümet Konağı'nın açılışı sırasında konuşan Bakan Soylu, 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Bakan Soylu Of'ta şöyle konuştu: "Bir şeyi ifade etmek istiyorum; sizleri arkadaşlarımızla, teşkilatımızla, belediye başkanlarımızla, buradaki bütün kamu bürokrasisiyle beraber mahcup etmedik. Elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar bize verilen hizmeti, görevleri yerine getirmeye çalıştık. Siz bize güç verdiniz partimiz ve kıymetli Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız bizi Çalışma Bakanı yaptı. Siz bize güç verdiniz Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız bizi İçişleri Bakanı yaptı ve şunu söylemek isterim; sizi mahcup etmedim. Bana verdiğiniz görevi ve itimadı yerine getirmek için buraların yerine Allah şahittir ki Kato’ya gittim, Cudi’ye gittim, Gabar’a gittim, Tunceli Pülümür'e gittim, Ağrı Dağı'na çıktım ve sizin verdiğiniz emaneti yerine getirebilmek için büyük bir gayret sarf ettik."

Of'taki mitingin ardından Bakan Soylu, programı dahilinde Araklı ilçesine geçti. Araklı'da düzenlenen mitingde konuşma yapan Bakan Soylu, Araklı adayı Selçuk Çebi için oy istedi. Bahar Ayvazoğlu'nun Araklı gelini olduğunu da hatırlatan Bakan Soylu halktan Ayvazoğlu için de destek istedi. 

Araklı'dan sonra Akçaabat'a geçen Bakan Soylu, Akçaabatlılara seslendi. Bakan Soylu, Trabzon için yapılan yatırımları anlatarak şöyle konuştu: "Sırtımızdaki teri kurutmadık, bu güzel şehre layık olabilmek için gücümüzün yettiği ne varsa yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Bizi buradan güçlü gönderdiniz. Sadece Akçaabat için değil Türkiye için çalıştık. Bunu sizin verdiğiniz ilhamla, güçle başardık. Görev süremin 3'te 2'sini Güneydoğu'da geçirdim. Sınırda duran mücadele eden PKK'yla mücadele eden o evlatlarımızın hep yanıbaşında olduk. Türkiye terörle mücadele anlamında kendini çok geliştirdi. El oğluna el açmıştık, bize insansız hava aracı verebilir misiniz diye. ABD bizi terörle mücadelede yalnız bıraktı. Biz de kendi insansız hava aracımızı yaptık. Geçen sene 350 teröristi etkisiz hale getirdik. Dün 6 tane daha insansız hava aracı alıp Jandarma'ya teslim ettik. Şu anda sınırımızın 25 kilometre ötesindeyiz Kuzey Irak'ta. Ödleri patlıyor bunlar ne zaman gelecekler diye. Şehitlerimizin intikamını almazsak bu hayat da bize haram olsun bu ülke de bize haram olsun. Bunların ümüğümü sıktıysak sizin sayenizde sıktık. "

AKÇAABAT MİTİNGİ


OF MİTİNGİ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber