Bakan Özhaseki'nin prim sözü Trabzon'da gündem oldu! Belediye meclisinde konuşuldu

Ortahisar Beleidyesi'nde Bakan Özhaseki'nin Kayserispor'a prim vermesi meclis gündemine geldi.

Bakan Özhaseki'nin prim sözü Trabzon'da gündem oldu! Belediye meclisinde konuşuldu

Ortahisar Belediyesi Aralık ayı toplantıları başlarken Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin Kayserispor'a galibiyet primi vermesi Meclis gündemine geldi.

"İNŞALLAH KENDİ CEBİNDEN YAPMIŞTIR"

Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu söz alarak Mecliste siyaset yapmamaya özen gösteriyoruz ancak konu Trabzon ve Trabzonspor olunca bazı şeyler söylüyoruz. Siz de bizim gibi refleks göteriyorsunuz. Maçı akşam oynadık bıraktık. Ama Bakan Özhaseki'nin primle ilgili sözleri oldu. Bunu çok doğru bulmadığımı söylemek istiyorum. Bir elin verdiğini diğer elin görmemesi gerektiğini belirtmek istiyorum. Şehrinin takımına destek vermesi tabiki normal ama bunu inşallah devlet kaynaklarından değil kendi yapmıştır" dedi.

"ÜZÜNTÜ VERİCİ BİR DURUM"

CHP'li Meclis Üyesi Ömer Dayı, "Akşam gelen mağlubiyetle üzülürken sayın Bakanın bu şekilde soyunma odasından kulüp başkanı ile görüşme yaparak prim vaadinde bulunmasını çifte standart olarak görüyorum. Şık olmadı , etik olmadı. Oradaki ifadeler, sözler doğru olmadı. Üzüntü verici bir durum." dedi.

"BAKANLIK ADINA DESTEK YANLIŞ ANLAŞILMADIR"

Başkan Ahmet Metin Genç, meclis üyelerinin sözleri üzerine yaptığı açıklamada "Bakanlık desteği şeklindeki açıklama devlet desteği gibi değil. Bakan beyin iletişimi nasıl bilmiyorum. Bir bakanın kendi ilinin takımını tutması doğaldır. Berat Albayrak toplumun önüne atıldığında gerekli desteği veremedik. Bakanlık adına bir destek yanlış anlaşılmadır ve öyle bir şey söz konusu değildir." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler