Bakan Kurum Trabzon'da açıkladı! "Trabzon’dan elimizi bir an olsun çekmiyoruz"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.
Bakan Kurum Trabzon'da açıkladı! "Trabzon’dan elimizi bir an olsun çekmiyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli ziyaretler ve toplu açılışlar gerçekleştirmek üzere bugün Trabzon’a geldi. 

Hayri Gür Spor Salonu’nda düzenlenen programda, Trabzon genelinde tamamlanan yatırımların toplu açılış töreni yapılacak.

Törende kentte tamamlanan altyapı, eğitim, sağlık, spor ve ulaşım alanlarındaki projelerin toplu olarak hizmete açılacak.

Törende açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Arsin’den Ortahisar’a Akçaabat’tan Çaykara’ya kadar Trabzon'umuzun dört bir yanında ki eserimizi sizlerle buluşturuyoruz. Tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Trabzon Karadeniz’in incisi Türkiye’nin göz bebeğidir.

Güzeller güzeli Trabzon’dan elimizi bir an olsun çekmiyoruz. Uzunkum Yaşam Alanı için çok önemli adımlar attık. Kentsel dönüşümden sosyal konutlara kadar çalışmalarımız yapıldı. Millet Bahçeleri ile donattık.

İnşallah yeni projeler ile yeni yatırımlar ile Trabzon'umuzu güzelleştirmeye devam edeceğiz. Bir yandan evi olmayan vatandaşımız kalmasın diye yeni konutlar kazandırırken deprem bölgesini ayağa kaldırdık. Türkiye deprem bölgesinde adeta destan yazıyor. Bütün eserlerimizin Trabzonumuza hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir