Bakan Karaismailoğlu Beşikdüzü’nde meşaleler ile karşıladı

Ulaştırma ve Altyapı bakanı Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu Beşikdüzü ilçesinde meşalaler ile karşılandı.

Bakan Karaismailoğlu Beşikdüzü’nde meşaleler ile karşıladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Beşikdüzü’ne gitti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Karaismailoğlu, İlçe Teşkilatında açıklama yaptı. Karaismailoğlu, “Karadeniz’de çok büyük işler yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. İhtiyaçların hepsini yapacağız. Biz icraat adamıyız. Fazla konuşmayız, icraatlarımız konuşur. Birileri gibi boş konuşup, bol keseden atmayız. İlk hükümete geldiğimiz yıllarda 15 bin kilometre bölünmüş yol hedefi koymuştuk. O zaman da aynı şekilde ‘hayal ediyorlar’ demişlerdi. Bakın bugüne geldiğimizde tam 29 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Bu yatırım sayesinde 13 bin vatandaşımızın canını kurtarıyoruz. Vatandaşımızın hayat şartları iyileşiyor” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin terörden çok çektiğine işaret eden Karaismailoğlu, güçlü liderle birlikte terörü defettiklerini, bir daha bunu yaşama lüksün olmadığını vurguladı. Türkiye düşmanı kim varsa bir araya geldiğini ya da “bunları destekleyin” diye talimatlar aldığını kaydeden Karaismailoğlu, “Vatanımız varsa her konuyu konuşabiliriz. O yüzden kazanımlarımızın kıymetini bilmemiz lazım. Karşımızdakilere Allah fırsat vermesin. O yüzden sıkı sıkıya çalışacağız. 14 Mayıs’tan sonra yine Beşikdüzü’ne geleceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Karaismailoğlu, daha sonra muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarları tek tek dinleyen Karaismailoğlu, sorunların çözülmesi için talimat verdi.

Adil karaismailoğlu-1Adil karaismailoğlu-2Adil karaismailoğlu-3Adil karaismailoğlu-4Adil karaismailoğlu-6

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber