Bahar Ayvazoğlu'ndan 29 Ekim mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayvazoğlu 29 Ekim mesajı yayınladı.

Bahar Ayvazoğlu'ndan 29 Ekim mesajı

Haber61 – Haber Servisi – AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Ayvazoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Cumhuriyetimizin ilanının 96. yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbimizin kazanılmasına ve devletimizin kuruluşuna vesile olan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum.

Asırlardır vatanımız olan Anadolu topraklarının her bir karışının korunup kollanmasında malını ve canını hiç düşünmeden feda eden tüm ecdadımıza, şehitlerimize ve gazilerimize Rabbimden rahmet diliyorum.

Bugün, herkesin kapısını ve kalbini kapattığı mazlum ve mağdurlara evini ve yüreğini açan, ekmeğini bölüşen, her konuda tercihini haktan ve adaletten yana kullanan, dünyadaki tüm mazlum ve mağdurların umut kapısı olan Türkiye, kuruluş öncesinde verdiği kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesi ile milletimizin egemenliğini kendi elinde tuttuğunu, kurduğu Cumhuriyet ile tüm dünyaya ilan etmiştir. Ancak Kurtuluş Savaşında ve Çanakkale’de bizlerin bağımsızlığına kast edenler durmamış bugün DEAŞ, PKK, PYD/YPG ve FETÖ gibi terör örgütleriyle bizi hedeflerimizden alıkoyma ve bu milleti istedikleri doğrultuda hizaya çekme planlarını devreye sokmuşlardır. Şükürler olsun ki; bu Aziz Millet, Çanakkale’de yaptığını, Kurtuluş Savaşında yaptığını yine yapmış Ülkelerine kastedenlerin planlarını boşa çıkarmıştır. Bizler Ülke olarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Hakkı hak, batılı batıl görenlerle, dostluğunu ve kardeşliğini bizlerden esirgemeyenlerle yolumuza devam ediyor, kin ve düşmanlık duygularıyla ülkemiz için hain emeller taşıyanlarla mücadelemizden taviz vermiyoruz. Gönlünü ve gözünü ülkemize kilitlemiş mazlumların duası, milletimizin birlik ve beraberliği, Rabbimizin nasibiyle hedeflerimize ve hayrı gözeten amaçlarımıza ulaşacağımıza inanıyorum. 

Bizler, 96 yıllık bir Cumhuriyet, binlerce yıldır bağımsız yaşayan bir millet ve kurduğumuz devletler ile ilelebet payidar olmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu ve hayırlara vesile olsun…”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber