Babası başkan, oğlu şampiyon

Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 37 Kiloda Hekimoğlu Doğanspor Boks Kulübü sporcusu Hamza Hekimoğlu Türkiye şampiyonu oldu.

Babası başkan, oğlu şampiyon

Artvin’de Artvin Çoruh Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda düzenlenen şampiyonada finalde rakibini devirerek şampiyon olan Trabzonlu Hamza Hekimoğlu, üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşadı.

Şampiyona sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Suat Hekimoğlu: “Burada hedefimiz şampiyonluktu. Hamza iki sezondur kimseye Türkiye birinciliği vermiyor. Hamza’yı alnından öpüyorum. Hem Kulüp Başkanı hem de babası olarak Hamza ile gurur duyuyorum. İnşallah iler ki yıllarda da Hamza ile nice şampiyonluklar yaşarız” diye konuştu. Hamza ile gurur duyduğunu söyleyen Antrenör Nazım Dalkıran: “Hamza büyük bir çalışma azmi göstererek üst üste ikinci Türkiye Şampiyonluğunu yaşadı. Bu genç yaşlarda yetiştirdiğimiz evlatlarımızı umarım önümüzde ki sezonlarda Dünya ve Olimpiyat şampiyonu olarak görürüz.


Babası başkan, oğlu şampiyon
Babası başkan, oğlu şampiyon
Babası başkan, oğlu şampiyon



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler