Babacan Trabzon'da konuştu: "Emeklinin maaşı kiraya yetmiyor"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Trabzon'da açıklamalarda bulundu.

Babacan Trabzon'da konuştu: "Emeklinin maaşı kiraya yetmiyor"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Trabzon'a geldi.

Babacan, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Trabzon'da partisinin yeni il başkanlığı binasının açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

Babacan'ın açıklamaları şu şekilde;

"16 milyon emeklinin feryadını duyuyoruz"

Trabzon il teşkilatımızın yeni hizmet binası nedeniyle sizlerleyiz. Bugün Trabzon'dayız. Trabzonspor'un şehrindeyiz. Hizmet binasının açılışı vesilesiyle kısa bir tören de olsa burada bulunmak büyük mutluluk.

Trabzon merkezde kısa bir program, ardından da Sürmene ve Araklı ziyaretleri ile devam edeceğiz. Son yedi günde toplam 12 ili kapsayan bir programdayız.

Her yerde 16 milyon emeklinin feryadını duyuyoruz . Emekli maaşı kiraya yetmiyor. Geriye kalan rakamda temel gıda ihtiyacını karşılamıyor. Feryat büyük. Gerçek enflasyon rakamları açıklanmıyor. Tablo çok açık. Büyük bir servet transferi yaşanıyor. Emekli feryat edince hükümet para yok diyor.

babacan-1.webp

"Toplumdan, hayattan ve emekliden koptular"

Maliyetler arttı, gübre fiyatları arttı, gıda arttı. Faizi artırdık, enflasyon düşecek diyorlar. Bir anlatsınlar, yüksek faiz enflasyonu nasıl düşürecek bu formül nasıl işleyecek?

Mazot elektrik çiftçiye daha ucuza sağlanmalıdır. Toplumdan, hayattan, tarımdan, esnaftan ve emekliden koptular. Türkiye'nin gerçeklerini bilmiyorlar. .

Çözümlerimizle ve tertemiz kadrolarımızla yola çıktık. Bugünleri öngörerek iki sene öncesinden hazırlıklarımızı yaptık. Belediyeleri hem etkin hem de temiz yönetiriz.

babacan-2.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber