Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri asfaltlama çalışmalarına Ortahisar ilçesinin Aydınlıkevler Mahallesi’nde devam etti.
Mahallede finişer marifetiyle son derece kaliteli bir asfaltlama çalışmasına imza atılırken Mahalle Muhtarı Yaşar Altıntaş yapılan çalışmalardan ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.
Muhtar Altıntaş, “Yapılan bu asfaltlama çalışmasından dolayı Büyükşehir Belediyemize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu çalışmalardan ötürü müteşekkiriz. Bu yol Soğuksu Mahallesi’ne kadar çıkıyor, Karşıyaka Mahallesi’ne inip birleşiyor. Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra yatırımlarda artış olduğunu görüyoruz. Yetkililerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Aydınlıkevler’de asfalt çalışması tamamlandı: Muhtardan teşekkür geldi
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ortahisar ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi’nde asfaltlama çalışmasını tamamladı. Mahalle Muhtarı Yaşar Altıntaş, yapılan hizmet nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.
Yayınlanma:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Trabzon