Aydın’dan yaşlılara özel önem veren proje "Ortahisar'da tecrübe konuşacak"

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın yaşlılar ile alakalı projesini açıkladı.

Aydın’dan yaşlılara özel önem veren proje "Ortahisar'da tecrübe konuşacak"

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, hemşehrileri ile bir araya gelip 31 Mart seçiminin ardından hayata geçireceği projelerini anlatmayı sürdürüyor. Her platformda Ortahisar’ı ortak akılla yöneteceğini dile getiren Aydın, “Gerçekleştireceğimiz projeleri vatandaşlarımızla istişare edip her görüşe önem vererek hayata geçireceğiz.” açıklamasında bulundu.

aydin.jpeg

YAŞANTILARI KOLAYLAŞACAK

Aydın, “Uygulayacağımız çalışmalarla birlikte tüm vatandaşlarımızın yaşantılarını kolaylaştıracağız. Ortak akıla önem veren bir anlayışla, şehirdeki sivil toplum kuruluşlarımızla da hizmet birlikteliğine imza atacağız. Her bireyi önemsiyoruz. Bu düşüncelerimizi hayata geçirmek için 31 Mart seçimlerinde Ortahisarlı her vatandaşımızın oyuna talibim.” açıklamasında bulundu.

aydin2.jpeg

AK SAÇLILAR MECLİSİ OLUŞTURULACAK

Yaşlılara özel önem verdiğini belirten Aydın, “Yaşlıların korunması, desteklenmesi, rutin sosyal, psikolojik ve sağlık ihtiyaçlarının giderilmesi ile sosyal hayata katılımlarının devamı için aktif yaşam merkezlerini geliştireceğiz. Yaşlılarımızın sosyalleşmelerini güçlendirmek için kendilerine has mekânlar ihdas edeceğiz. Ayrıca ‘tecrübe konuşuyor’ mottosu ile Ak Saçlılar Meclisi oluşturacağız.”dedi.

aydin3.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber