Avrasya Üniversitesi'ne büyük ilgi

Avrasya Üniversitesi rekor kırdı, başkan yıldız öğrencilere ve ailelerine teşekkür etti.

Avrasya Üniversitesi'ne büyük ilgi

Karadeniz Bölgesinin tek vakıf üniversitesi olan Avrasya Üniversitesi’ne aday öğrenciler yine büyük ilgi gösterdi. Merakla beklenen YKS tercih sonuçları açıklandı ve Avrasya Üniversitesi tüm bölüm ve programlarını ilk yerleştirmede %96 oranında doldurdu. Bu doluluk oranı ile ülke genelinde oluşan vakıf üniversiteleri doluluk oranının da üzerine çıkmış oldu.

Avrasya Üniversitesi'ne büyük ilgi

Konuya ilişkin ilk açıklama üniversitenin Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız’dan geldi. Yıldız “Yaptığınız doğru ve isabetli tercihle en yaşanılabilir üniversite şehri, bilim ve kültür merkezi Trabzon’un ve Avrasya Üniversitesi'nin yeni üyeleri oldunuz. Sizleri ve ailelerinizi kutluyorum. Ülkemizin istikbali olan ve geleceğimizi emanet ettiğimiz gençler için çalışmak bize güç veriyor. Değerli Velilerimiz omuzlarınızdaki yükün farkındayız, evlat yetiştirmek dünyanın en incelik ve fedakârlık isteyen durumlarından biridir. Evlatlarınız için nelerden vazgeçtiğinizi biliyoruz. Onların iyi bireyler olmaları için gösterdiğiniz çabanın, emeklerinizin farkındayız. Aile olmanın en iyi yanı zorlukların üstesinden birlikte gelebilmektir. Bizler Avrasya Üniversitesi olarak sizlere de bu dönemdeki ilginiz, desteğiniz için ne kadar teşekkür etsek azdır. Avrasya Üniversitesi kütüphaneleri, spor salonları, öğrenci yurtları, sosyal alanları ve en önemlisi deneyimli akademik kadrosu ile öğrencilerimiz ile buluşacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Burada öğrencilerimize en iyi eğitimi vererek emanetlerinizi, en değerlilerimizi sizlere teslim edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber