Arsin ilçe stadyumu yenileniyor! İhale gerçekleştirilecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleri ve Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy'un uğraşları sonunda Arsin İlçe Stadyumu'nun bakım, onarım ve yenilenme ihalesi gerçekleştirilecek.

Arsin ilçe stadyumu yenileniyor! İhale gerçekleştirilecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleri ve Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy'un uzun uğraşları sonucunda Arsin İlçe Stadyumu'nun bakım, onarım ve yenilenme ihalesi 3 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bu müjdeli haberi Arsinlilerle paylaşan Belediye Başkanı Gürsoy, "Stadyumumuz uzun yıllardır yenilenmeyi bekliyordu. Bizler daha önceden de stadyumumuzu Gençlik ve Spor bakanlığımızın destekleriyle ihaleye çıkardık ancak o gün ki ekonomik şartların dengesizlik göstermesi ve fiyat artışlarının yaşanması nedeniyle ihalemiz yüklenici firmanın çekilmesiyle iptal oldu. Bizlerde yaşanan bu durumu ve sorunu her fırsatta Milletvekillerimize, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ilettik, anlattık. Çok şükür gelinen bu noktada İlçe Stadımızın yeniden ihalesi yapılarak; bakım, onarım ve yenilenme çalışmaları gerçekleştirilecek.’’ dedi.

Yıllardır sporun ve gençlerin gelişimi için önemli bir merkez olan Arsin İlçe Stadyumu, modernize edilerek daha verimli bir kullanıma açılacak. İhale süreci, Arsin halkı ve spor camiası tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Yapılacak yenileme çalışmalarıyla birlikte, stadın kapasitesi artırılacak ve modern bir yapıya bürünecek.

Arsin ilçe stadyumu yenileniyor! İhale gerçekleştirilecek

"ARSİNSPOR'UMUZU YENİDEN O ESKİ İHTİŞAMLI GÜNLERİNE GERİ DÖNDÜRECEK İHALEYE İMZA ATMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"

Arsinspor için önemli ve değerli bir konumda bulunan İlçe Stadyumu ile ilgili açıklamalarına devam eden başkan Gürsoy, stadımız ilçemizin efsane takımı Arsinspor’umuz için çok önemli, şuan takımımız maalesef ilçe stadımız olmadığından ötürü maçlarını Akyazı’da bulunan sahalarda oynuyor. İnşallah gerçekleştirilecek bakım, onarım ve yenilenme ihalesi ile birlikte Arsinspor’umuzun o eski ihtişamlı günlerine dönmesinin kıvılcımını yakmış olacağız. Bu konuda taraftarlarımızın ve kulüp yöneticilerimizin bizlere her zaman bir serzenişi oldu, haklılarda onlarda kendi evlerinde taraftarının destekleriyle maçlarını oynamak istiyor. İnşallah bu duruma da vesile olmuş olacağız. Spora ve sporcuya verdiğim değere katkılarıyla her zaman bizlere yardımcı olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'a, Milletvekillerimize ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Lokman Arıcıoğlu'na İlçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Stadyumun yenileme çalışmaları kapsamında zemin değişimi, aydınlatma sistemi yenilenmesi, tribünlerin onarımı ve soyunma odalarının yenilenmesi gibi çalışmalar yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber