Trabzon Yatırım Adası'nda flaş gelişme! Son aşamaya gelindi

Trabzon'da Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ile bir araya geldi.

Trabzon Yatırım Adası'nda flaş gelişme! Son aşamaya gelindi

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi'yi ziyaret etti. Ziyarette Yatırım Adası Endüstri Bölgesi ile ilgili yapılan çalışmalar değerlendirildi, bundan sonraki süreçle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

TTSO yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı toplantıda, Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planlarının Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü İmar komisyonu tarafından incelemelerinin tamamlandığı ve uygun bulunduğu belirtilerek, imar sürecinde son aşamaya gelindiği ifade edildi.

Arsin Belediye Başkanı'ndan TTSO'ya ziyaretAyrıca Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin dolgusu için malzeme alınacak taş ocaklarının yerleriyle ilgili de değerlendirmede bulunuldu.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin bugünün rakamlarıyla kesinlikle devlet desteği olmadan yapılamayacağını belirterek, "Şehrin bu konuda beklentisi var ve yapılması gerekiyor. Ama en azından daha önce de vurguladığım gibi tahkimatını devletimizin yapması en doğrusu olacaktır. Daha sonra dolgusunu kısım kısım biz yapabiliriz. Siyasetçilerimizin, bakanlarımızın bu işe daha çok sahip çıkmasını bekliyoruz" ifadesini kullandı.

trabzon-yatirim-adasinda-flas-gelisme-son-asamaya-gelindi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber