Araklı'da bitmeyen sorun: Aydınlatmalar günlerdir yanmıyor
Trabzon’un Araklı ilçesine bağlı Yolgören Mahallesi’nde bir süre önce yapılan sokak aydınlatmaları, arızalar nedeniyle tekrar kullanılamaz hale geldi. Son birkaç gündür yanmayan ışıklar, mahallede güvenlik ve ulaşım açısından risk oluşturuyor.

Aydınlatmalar Sürekli Arızalanıyor
Mahallede aylar önce tamamlanan aydınlatma çalışmasına rağmen, sistemde sık sık elektrik arızası yaşandığı kaydedildi. Daha önce iki kez kesinti yaşanan ışıkların, son günlerde tamamen devre dışı kaldığı belirtildi.
Karanlık Kazalara Davetiye Çıkarıyor
Özellikle akşam ve gece saatlerinde aydınlatmaların yanmaması nedeniyle yol ve çevre güvenliğinin olumsuz etkilendiği ifade edildi. Mahalle sakinleri, karanlığın kazalara davetiye çıkardığını dile getirdi.

Çözüm Bekleniyor
Yolgören Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, sorunun kalıcı şekilde giderilmesini istiyor. Aydınlatma arızasının bir an önce onarılması gerektiği vurgulanırken, ilgili kurumların konuya müdahale etmesi bekleniyor.
Kaynak:Haber61
