Anahtar Deliği - Abdullah Avcı olaya el atmalı! - 13.07.2022

Köseoğlu’na meclis yolu gözüktü! Alkışlar Hikmet Öksüzoğlu’na! Trabzon, İstanbul’a taşınıyor! Millet ittifakının adayları kim olur? Trabzon’da ne kadar ağaç fidanı dikildi?

Anahtar Deliği - Abdullah Avcı olaya el atmalı! - 13.07.2022

KÖSEOĞLU’NA MECLİS YOLU GÖZÜKTÜ!


AK Parti 25 ve 26’ıncı dönem Trabzon Milletvekili ve aynı zamanda AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı olan Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, gelecek seçimlerde milletvekili adayı olacağının sinyallerini çok uzun zamandan beri veriyordu. Köseoğlu, Trabzon’da halk gezilerine başladı. Vatandaşları ziyaret edip, sorunlarını dinleyen Köseoğlu, sokağın nabzını tutmaya çalışıyor. Halk tarafından tanınan ve sevilen bir isim olan Köseoğlu’nun, parti genel merkezindeki ağırlığını herkes biliyor. Parti’nin en etkin İsimlerinden biri olan Mehmet Özhaseki’nin beyin takımında yer alan Köseoğlu’nun, ilk seçimlerde seçilebileceği bir yerden Milletvekili adayı gösterileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

ALKIŞLAR HİKMET ÖKSÜZOĞLU’NA!


Trabzon’da her bayram geleneksel olarak yapılan, spor taban birlikleri bayramlaşma töreninde güzel şeyler oldu. ASKF, TÜFAD, Hakem ve Gözlemciler Derneği, Saha Komiserleri Derneği ve Spor Kulüplerinin temsilcileri, Trabzon Faal Hakem ve Gözlemciler Derneği’nin Lokali’nde bayramlaşma gerçekleştirdiler. Spor adamlarının çay içip sohbet ettikleri ve keyifli dakikalar geçirdikleri bu güzel ortamda, dostluk adına olumlu bir tablo yaşandı. Bir önceki Trabzonlu MHK üyesi Hikmet Öksüzoğlu, yeni göreve şimdiki MHK üyesi İsmail Köse’ye çiçek takdim etti. Trabzon camiasının ağabeysi olarak bilinen ve herkes tarafında aşırı saygı duyulan Hikmet Öksüzoğlu’nun bu tavrı, herkesin takdirini topladı.

ABDULLAH AVCI OLAYA EL ATMALI!


Trabzonspor’da altyapı antrenörleri açlık sınırının altında maaş alırken, A takıma tac antrenörü almak ne kadar doğru? Yıllardır Trabzonspor yönetim kuruluna aday olan isimler, “seçilirsek alt yapıya önem vereceğiz” diye mesajlar verir, fakat göreve geldikten sonra bırakın önem vermeyi, alt yapı tesislerine uğrama bile uğramazlar! Yani altyapı, Trabzonspor yönetimlerinin stres topu veya boş hamasetlerine meze olmuş bir birim! Ağaoğlu’da aynı kafada gidiyor. Abdullah Avcı, her geçen gün kendi teknik kadrosunu güçlendiriyor. Şimdi de yönetimden futbolculara nasıl taç atılacağını öğretmesi için, taç antrenörü istemiş. Şimdi kendisine; “nerden çıktı bu” diye sorsak, verecek olduğu cevap belli, “artık günümüz futbolunda kulüpler böyle çalışıyor”. Peki, kendisine sormak lazım! Acaba, bu günümüz futbolu hep A Takımlar için mi geçerli? Altyapılarda günümüz futbolunun gerekliliklerinin uygulanması yasak mı? Abdullah Avcı, Trabzonspor’un Teknik Sorumlusu ise altyapıda yaşayan şu köle düzenine müdahale etmesi lazım! Yönetim önem vermiyor olabilir. Fakat altyapıda çalışan meslektaşlarına kendisi sahip çıkmak zorundadır. Öncelikle maaşlarının düzenlenmesi, ardından da altyapıda gerekli malzemelerin eksiksiz olarak sporcuların hizmetine sunulmasını sağlamalı ve takip etmelidir. Lider bir antrenöre de yakışan budur.

TRABZON, İSTANBUL’A TAŞINIYOR!


30 Temmuz Cumartesi günü, saat 20:45’te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda, Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanacak olan Süper Kupa final maçına ilgi şimdiden büyük. Müsabaka tarihi belli olur olmaz, haftalar öncesinden uçak ve otobüs biletlerini alan bordo mavili taraftarlar, İstanbul’a akın edecek. Şampiyonluk kupasını, süper kupayı da alarak taçlandırmak isteyen Trabzonspor’u, hem yurtiçinden hemde yurtdışından taraftarlar yalnız bırakmayacak. Trabzonsporlu taraftarlar biletlerin satışa çıkmasını büyük bir heyecanla bekliyor. Trabzonlu bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, bürokratlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş insanları, sanatçılar, bilim insanları, spor adamları ve bordo mavili kulübün bütün kurulları bu önemli karşılaşmada, Trabzonspor’un yanında yer alacaklar.

MİLLET İTTİFAKININ ADAYLARI KİM OLUR?


Millet ittifakı adaylarını nasıl Trabzon’da nasıl belirleyecek? Seçimler öncesinde en çok konuşulan konuların başında, millet itikâfının adaylarının nasıl belirleneceği ve bu isimlerin kimler olacağı yönünde. Millet ittifakının en büyük ortağı CHP’de öne çıkan 3 isim var. Bunlar, mevcut vekil Ahmet Kaya, Sibel Suiçmez ve Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu. İyi Parti’de ise Hüseyin Örs, Yavuz Aydın ve İl Başkanı Azmi Kuvvetli. Bugün seçim olsa bu isimler arasında tercihler yapılarak, milletvekili sıralaması oluşturulacak. Tabi bunun yanında 6’lı masanın diğer siyasi ortaklarını da göz önünde bulundurursak, millet ittifakı seçim sürecinde en çok zorlanacak taraf olarak görünüyor diyebiliriz.

TRABZON’DA NE KADAR AĞAÇ FİDANI DİKİLDİ?


AK Parti Ortahisar Merkez İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “2022 yılında sadece Trabzon ‘da 80 hektar alanda, 150 bin fidan dikildiğini söyledi. Yılsonuna kadar 300 hektar alanda toplam 1 milyon 500 fidanın toprakla buluşturulacağını belirten Çebi, bugünün fidanları, yarınların nefesi olacak. Trabzon’da olduğu gibi Tüm Türkiye ‘de yıllardan beri milyonlarca fidan dikilmektedir. Çevre, bazıları İçin sadece sözde, eylemde, direnişte. Bizde ise icraatta, hayatta ve toprakta” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler